Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ciciban-cici zabavnik-smiselno zudi zmajček

ciciban-cici zabavnik-smiselno zudi zmajček

v 2.r. je poudarek na pisanju, branju.

Je smiselno, da ima otrok poleg Cicinana, Cicizabavnika naročeno tudi revijo Zmajček?

Hvala

Ne razumem.
Zaradi vadbe branja in pisanja ga naročate na vse te revije?
Svetujem vpis v knjižnico, izposojo slikanic in vadbo pisanja “kar tako”, sezname za trgovino, pisma itd.
Bo ceneje in pametneje.

Zmajček in Cicizabavnik sta dokaj podobna, nobeden pa ni namenjen učenju branja in pisanja :-). Če otrok ful rad izdeluje razne zadeve, mu lahko naročite oba, sicer bo eden več kot dovolj.

No mi smo pa letos naročili revijo Bim Bam.Vsak mesec ima zraven dvd s filmom od Animal Planet, lepo, za otroke sinhronizirano v slovenščino ter raznimi nalogami tudi v ang. in nem. jeziku in kakšno igrico.Pa nočem da je to kot reklama, ampak za to revijo po moje ve bolj malo ljudi, tudi mi smo zanjo izvedeli preko ust.No nam je všeč.Je podobna Cicidoju in Zmajčku.

Hvala za tole informacijo. Meni se zdi za razne Zmajčke in Cicibane ipd. škoda denarja, raje vsak teden hodimo v knjižnico. Ampak tale Bim Bam se mi zdi pa všečen, samo če cena ni prehuda?

Katka-naročnina za BIM-BAM je 2-krat pa 19,90 EUR.

http://www.bimbam.si/narocilnica.php

lp

Katka, a ti si nobene revije nikoli ne kupiš? Tudi samo knjige iz knjižnice bereš? Ker ne razumem zakaj bi bilo škoda denarja za otroško revijo. Mi smo imeli sedaj 2 leti naročenega Zmajčka in je z njim veliko veselja – ni veliko branja, je pa v sredini vedno nekaj za izdelat iz papirja, nalepke… Poleg tega kupujemo še Medo Pu revijo,letos razmišljam še o Cicidoju. Pa hodimo tudi veliko v knjižnico in ogroooomno knjig ima doma.

Hvala za ceno, mislim, da bom kar naročila, saj je to 4 eur na 1 izvod revije + 1 dvd.

Mamči1- moja hči bo decembra stara 4 leta in doslej res ni pokazala pretiranega zanimanja za te otroške revije. Bolj jo zanimajo pravljice, dinozavri in živali v knjigah (teh imam pa ogromno kupljenih doma). Glede ustvarjanja pa rada predvsem prosto riše, barva, slika s tempera in vodenimi barvicami ipd. Izdelovanje stvari ji zaenkrat še ne gre, da bi pa jaz vse počela namesto nje, pa ne vidim smisla.

Meni so vse revije in časopisi na splošno metanje denarja stran. Samo izjemoma kupim kako Mladino, časopise berem pa na internetu. Sem pa kot otrok oboževala Mikijev zabavnik (ampak to je bilo, ko sem že znala brati). No, pa zbirko Mikija Mustra (Zvitorepec, Trdonja in Lakotnik) imam tudi celo doma in čaka na hči.

Zato pa so mi dragoceni dvd-ji z živalmi, sploh če je slovenska sinhronizacija. Tudi hči obožuje tovrstne oddaje.

Meni se za eno kvalitetno revijo niti pod razno ne zdi škoda denarja. In dokler otrok ne bere, pa tudi v drugem razredu in morda še kdaj kasneje, je luštno, če z otrokom ob reviji kdaj sedijo tudi starši, mu berejo, usmerjajo pri nalogah.

Naša tamala bo kmalu stara 2 leti in priznam, da sva ob septembrskem Cicidoju neizmerno uživali. Ko sem ga na hitro prelistala, sem si rekla – a ni malo tanek. Potem pa sem videla, da je vsebine čisto dovolj, sploh, ker si otroci želijo kakšno stvar slišati še enkrat in še enkrat … 🙂

New Report

Close