Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cigareti z okusom

Cigareti z okusom

Ali se še kje dobijo cigareti z okusom? Spet se mi jih je zahotelo, počasi se bom teh brez okusa naveličala.

Včasih so se dobili še v Kompas shopih. Baje da so prepovedani. Moja jih je nadomestila z Marlboro green.

kot občasni kadilec, haha, ti priporočam:

-marlboro xspression green (se sigurno trenutno prodajajo, mislim da okus po mentolu), se pa zdaj več ne spomnem, da bi še kateri cigareti bili z okusom na trgu pri nas trenutno, (mogoče xstyle blue ampak mislim da te nimajo posebnega okusa, drugače me pa naj nekdo popravi),

-lahko si pa kupiš tudi navadne cigarete (recimo kakšne white, nevtralne) pa se zraven kupi tak listek, ki navda cigarete po vonju recimo mentola (okoli 40 centov stane, v trafiki se jih sigurno dobi, čeprav je prvotni namen teh mislim da to, da se ta listek da v tobak in potem se tobak naužije tega vonja, čeprav deluje tudi pri cigaretnih škatlicah, če ta listek samo vtakneš med cigarete v škatlico in pustiš nekaj časa notri),

-imaš pa tudi heetse, turkizni, vem, da imajo vonj po mentolu??, ampak v tem primeru gre za elektronske cigarete

Evo, to so nasveti, bi lahko rekli, skoraj nekadilca, ampak včasih delal s cigaretami, drugače pa naj še kdo drug kaj več pove, ki se v to bolj “zastopi.” 🙂

Nehej kadit ane. Sam kaj ko ste kadilci idioti.

New Report

Close