Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cigareti z okusum

Cigareti z okusum

Ali obstajajo še kateri drugi, razen Marlboro zeleni, ki imajo okus po mentolu?

ja. obstaja se glamour rumeni z okusom po vaniliji in pa chesterfield z okusom mentola

So še dovoljeni taki z okusom?

Eno Winston imajo kroglico mentola, ki jo počiš. Kako se jim reče pa ne vem. Pa če so še, tudi ne vem.

Včasih so jih imeli v Komas shopih.

Okus borovnice,tudi sede.

Eni in edini zame – glamour mentol.

Vcasih so bile crne skatlice in notri na klik kuglica, zdaj so pa ze po defoltu mentol. Tanki.

Kje jih kupis? V EU so prepovedane cigarete z okusom? A se jih vseeno kje dobi? Meni se jih vcasih zalusta, pa sicer ne kadim.

Včasih so se v Kompas shopih dobile cigarete Black devil (črne z aromo vanilije, sive s čokolado), ponekod pa roza cigarete Pink elephant. Ko sem nazadnje povpraševala po njih, jih že doooolgo nikjer več ni bilo. Umaknjeno iz prodaje pri nas.

Winston fresh XSpression (črna škatla, mentol) se še prodajajo, kroglice v filtrih so ukinili pred kakim letom ali dvema – zdaj so filtri že prepojeni z aromo. West ima tudi neke zelene škatlice mentolovih, za drugo ne vem. Naj bi bilo pa v nekaj letih tudi to ukinjeno.

In katere vi kadite?

Marlboro zelene. Eno škatlo na dan. Malo sem se jih že naveličala, prav zato bi še kakšne druge preizkusila.

Ne vem sicer če še obstajajo ampak WEST ICE so bili super, včasih je bila škatlica kot hladilnik, okus svež, ne mentol ampak meta

kadilci – izmečki človeštva

West silver 100S. Bi pa probala te z okusom, če bo katera napisala kje se dobijo.

Sem včeraj vprašala v šparu, pa nimajo nič od tega. Kje torej kupiti te čike?

West mentol in juici fruit.
Dobijo se na dutyju na nemško- češki meji.

Eve green so mentol cigareti… tanki

Z aromo marihuane😁

Prekajen meso dl cajt gvera;)

Kje pa jih prodajajo?

New Report

Close