Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cilj teme.. da prođe vreme

Cilj teme.. da prođe vreme

Tkole: na Krnu večkrat (najbrž že ene štirikrat), vsakič z druzega konca, tudi na Kriški gori (fantastično, fantastično, pol pa na Tržič nazaj dol), Črni prsti tudi, Sabotinu lani, na Mojstrovki dvakrat (daleč daleč nazaj, kot mula), …….. na Triglav pa najmanj 5x odpravila, pa ni bilo pravega vremena in nisem šla.

Zdaj pa ne hodim več toliko, sem zanemarila svoj najlepši šport!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja zajček.. bom pazu… a ne ninat pa še ne 🙂 …. pirček.. me čaka …. hmmmmmmmmmmmmmm

zjačke, lep večer tebi in lepo nočko, niobi tud, pa Marički tud.. upam da ji je nehalo deževat pri duši 😉

JTLC!!!!!

ja no… zajček :)))))))))))))))))))))))) če je pa res :))))

Oooooooooooooooooo Marička :)))))) lepo da si tolk prehodila :))) no sej jest sem tud že kar nekaj, pa vendarle tole je tema.. da ne bo teme :))))

Lep večer tud tebi, jaz se za danes poslavalam.. šihta je konc in… cmoka vsem puncam… men kot dedcu pa.. šapo :)))))))))))))))))

nočko, Jani !
Ostalim tudi, le kje je res naša Mariči???

no sej, hahaha……….

hja.. glede na to, da se koštrunci tud veselijo štirperesne detelje.. je lahko tud kar deteljast :))))))

še čudno, da se razumeva, ko sva iste sorte :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O mariči je že spodi dol :))))) ma sem jo glih ujel 🙂 Lepo nočko tud začku in se mogoče še kej beremo… danes :))))

Oki! Cmoka!!!

hahahahaha deteljojedca :)))))))))))))))) aja, pa piropivca 🙂

Jani, srečno pot domov in vse tisto, kar si
želiš. Smo spet tenstali krompir danes, kajne.
Moja duša – moje srce, še vedno rahlo otožno,
a bo bolje, bo, mora biti. Tako se živeti ne da.
Oki doki, prijateljčka, nočko obema!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči sonce nebeško, cmokije zate***********************

piva več ne smem , redi ):

:))))))

Jani je dobil pošto.. bo še prebral potem pa.. nočko :))))

hahahahah, šapo:)))))))))))))

Thanks !
Čau!
jaz tudi drvim…..

Ojla, jeeeee, tuki sem, utrujena, danes sem
se prav potrudila, da sem se močno močno
utrudila. Kadar človek izmuči telo, ne misli na
dušo. Iskala sem pozabljenje in ga našla – v
fizičnem delu, naporu. Zdaj sem sicer res zelo
utruena, morda mi bo moja duša dala miru in
počitka. Vendar, počasi gre na bolje, gre, ker
mora iti. Vendar je bil današnji dan res eden
redkih, zelo redkih, ko zatavam in ko mi je težko,
ko se ne najdem, ko iščem kotiček, kamor bi se
zatekla in v osami pustila solzam , da izjokajo
bolečino. A ker tega ni, bolečina dlje traja. Pa je
zdaj že bolje, res je.

Mariči, hvala za lepe želje, tud vama lepo nočko in… cmoka 🙂

:)))))))))))))))

Saj je res bil težek in čuden dan. Včasih nas razpoloženje zapelje v tako žalostno potko, pol je pa dobro naslednji dan. Veš pa še ta luna debeka polna je gor, in se nam iskrivo smeji, ko nas napaja z svojo močjo, ki ni prav posebej zaželjena, vsaj z moje strani ne. Tko !
Mariči , kljub vsemu je živeti lepo . Vidiš travico, pa rože , življenje je okrog tebe kamor se uzreš….pa je vseeno kljub skrbem , ki nas tarejo vredno in lepo živeti. Pa upati, da nekoč bo bolje :)))))
Tudi zate, ma moralo bi biti, saj si sonček :))

O zajček.. toliko modrosti v takem večeru 🙂 Lepo je kaj takega prebrati za lahko noč 🙂

:))))))))))))))))))))
zajček je spet moder :))))))))
zdaj grem ninat!
Nočko in lepo pančki, pa cmoka!!!!:)))))))))))))))))))))))))

New Report

Close