Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style cimetov gel in hlace Body Slim od Afrodite

cimetov gel in hlace Body Slim od Afrodite

Ze na forumu Lepota in zdravje smo se pogovarjali o cimetovem gelu od Afrodite. Tudi sama se ga poskusila in zdi se mi, da imam vedno manj celulita. Sem zelo navdusena, ker mi lepo napne kozo. Sedaj si nameravam tudi kupiti hlace Body Slim od Afrodite. Me pa zanima kaksne so vase izkusnje s cimetovim gelom (tiste ki ste ga oz. ga uporabljate) in z temi hlacami.

lp, MacaLIna

Pozdravcek,

Jaz sem ravno danes zakljucila deset dnevno kuro z cimetovim gelom od Afrodite, in moram rec da je koza lepsa, bolj napeta, tudi celulita je manj. Jaz sem se namazala po celem telesu, tudi podplatih (to mi je svetovala kozmeticarka) nato pa sem se povila z folijo ( lahko jo kupis polek gela) za eno uro.
Menda gel ucinkuje 16 ur, in ni priporocljivo prepogosto uporabljanje gela (med eno in drugo kuro mora biti vsaj en mesec ).

Ce ima se kdo kako informacijo bo dobrodosla.

LP

mene pa zanima kakšna je cena tega gela in hlač? ali res tako dobro učinkuje?

aja pa še nekaj,…a lahko vprašam, kje je ta forum lepota in zdavje? hvala za odgovor!

Cena cimetovega gela je nekje 1400 Sit, lahko pa ga kupis v intersparu, dm,…
Hlače pa stanejo tudi nekje tam okoli. Mislim da so kaksnih 100 SIT dražje. Vem pa da cimetov gel uporabljajo tudi pri Bodywrapingu. Namazejo te s cimetovim gelom, zavijejo v folijo, na delih kjer je vec mascobe oz. celulita pa ti dajo se kaksno brisaco…potem pa te tako zavijejo v 3 koce oz. deke..tak lezis tri ure in baje ful pomaga. Zraven pa je ful dobro da pijes vodo. Cimvec vode, tem boljse je.

Forum Lepota in zdravje pa ni več. Bil pa je tu na Med.over.net-u

lp

New Report

Close