cimetov gel od afrodite
ja sej vem, da ste že OGROMNO napisale o celulitu in vsem in FUL hvala za to
AMPAK! od vas sem nekje med vrsticami zvedela, da je ta cimetov gel od Afrodite baje najboljša kombinacija učinek/cena
jaz ga zdej uporabljam dva tedna vsak dan
prej sem se zredila v enem mesecu 6 kil in je šlo na JO-JO dol gor dol gor in zdej mam na tone celulita
no in sem vzela tale gel s katerim se namažem vsak dan zvečer pred spanjem, če pa fanta ni doma, pol se pa še ovijem v polivinil folijo, oblečem mrzle mokre hlače in se pokrijem z dekami (tko nekak tud aromawickeln delajo(baje tud s tem cimetovim gelom) -no, princip je vsaj isti (UPAM!!)-če ni, potem mi napišite kaj delam narobe -hvala)
pijem po 4 litre vode (ali mate čaj), sem vegi in tud nasploh pojem 80% hrane na dan samo sadja
hodim vsak drugi dan hitro vsaj eno uro in pol
nisem pod stresom (oz. mal -zaradi tega bedastega celulita:)
v dveh tednih sem zgubila 3 kg. ampak celulita je isto
neka ženska tudi gor je tukaj napisala, da se ta cimetov gel lahko uporablja samo 16 dni zapored, samo 3x na leto A JE TO RES in zakaj?? sej ostale kreme pa lahko uporabljamo vsak dan celo leto.
ti kozmetični saloni so ful predragi
a poznate še kakšno drugo foro, kako se na princip kozmetičnih salonov tudi doma dela podobne postopke?????
sej vem da jokam in stokam ampak zihr je kakšna punca, ki ima kakšen zlat recept za celulit
(razen šport/hrana/stres) HVALA VAM VSEM!!!!!
Tudi jaz uporabljam afroditin cimetov gel odkar se je začelo poletje (2 mes.) in mi pomaga. Res spijem tudi ogromno vode, se gibam, namesto z dvigalom kar po stopnicah … To, da ga lahko uporabljam samo 3x po 16 dni slišim prvič. Kupi si še afroditine hlače, namesto da nosiš mokre hlače !?? In ne obupaj.
No prov, pol bom se še naprej pridno mazala s cimetovim gelom
tisto o mokrih hlačah – to ni mišljeno spanje ampak samo pol ure se lahko izvaja
bila sem pri kozmetičarki na aromawickln, ki je baje najnovejša metoda za odpravljanje celulita ampak je tu mač predraga
in ona me je namazala z nekim gelom, ki je bil sicer v drugačni embalaži, ampak na moč podoben cimetovemu gelu, potem me je ovila s povoji, ki so bili namočeni v mrzlo vodo, me ovila v polivinil in me pokrila z dekami
tko sem pol spala pol ure in pol sem šla domov in je rekla, da sem zgubila 2 cm
pred tem nisem smela jesti pet ur in tud pol še dve uri ne
no, in pol sem si rekla, da bom nekaj podobnega tud jaz izvedla doma, pa nimam povojev in si dam kar mokro pižamo gor, sej učinek je isti
Hvala za odgovore!
Helo!
Zrraven tega vsega kaj počnes še poskusi z kneipanjem, to pomeni da se moraš po nogah prhati izmenično topla-hladna voda, in sicer od stopal gor, da spodbudiš krvi obtok. Namreč jaz imam tudi probleme s celulitom in zdaj lepo pridno telovadim vsak večer in upam da bodo rezultati kmalu vidni.
Želim ti veliko uspeha!!!
Ciao, ribica!