Cimetov gel
Zdravo!
Poznam Afroditin cimetov gel, pa tudi sama sem ga že uporabljala.
Med vrsto različnih anticelulitnih gelov in krem, moram povedat, da sem bila z cimetovim gelom zelo zadovoljna.
Priporočam vam predhodno uporabo peelinga za telo, kajti z njim odstranite odmrle celice na koži. Tako lahko gel ali krema lažje prodira v kožo. Peelingi s svojimi zrnci v teksturi pospešujejo tudi cirkulacijo krvi. Celulit pa ni nič drugege kot kopičenje maščobnih blazinic v podkožju zaradi vzrokov kot so nepravilna prehrana, dedenost, premalo gibanja, sedenje, nepravilno sedenje, prekomerno uživanje gaziranih pijač in soli itd.
Kljub temu, da so geli lahko zelo učinkoviti, pa vam ne bojo v celoti odpravili celulita. Obisk anticelulitnih programov v kozmetičnih salonih bo verjetno najbolj uspešna “kura” pri odpravi celulita, vendar se lahko celulit po končani kuri ponovi.
Za domočo uporabo vam svetujem Rosalov peeling, anticelulitni gel Afrodita, telovadbo še posebno če je vaše delo sedeče in pitje večje količine vode.
Opozarjam vas nato, da si gel nanašate vedno v smeri od stopal proti srcu- v smeri krvnega obtoka.
Svetujem vam tudi, da si kožo zmasirate z grobo morsko soljo, kar je zame še vedno najboljši peeling telesa ( zgolj za telo in ne za obraz).
Ali veste, da obstaja še eden Afroditin gel za odpravo celulita, vendar tega ne morete kupit v prosti prodaji. Imajo ga predvsem kozmetični saloni. Odličen proizvod, vendar vam svetujem, da vam ga nanesejo kozmetičarji. Postopek je enostaven-gel vam namažejo na najbolj prizadete dele telesa, ovijejo vas v termo folijo in pustijo delovati gel 1 uro. Predvsem je pomembno to kako vas ovijejo v folijo. Obe nogi ( če gre za odpravo celulita na stegnih in bokih ) morata biti enakomerno oviti v folijo. Če nista, lahko na eni nogi zgubite večji obseg kot na drugi. Prav zaradi tega vam svetujem obisk kozmetičnih salonov.
O celuliti bi lahko napisala še in še….
Če imate še kakšno vprašanje v zvezi s celulitom, mi pišite!
Lep pozdrav!
Pozdravljena!
Kot sem že omenila, se profesionalnega Afroditinga cimetovga gela ne da dobiti v prosti prodaji, dobite ga lahko le v kozmetičnih salonih, ki imajo njihove proizvode.
Najbolje je, če se pozanimate v najbližjem kozmetičnem salonu, ali pa se obrnete na proizvajalca Afroditinih proizvodov. Torej pokličite na Krko-odelek marketinga ali kozmetike-tam boste dobila natančne informacije o proizvodu, ceni in načinu uporabe gela.
Lep pozdrav!
Nada
Pozdravjena!
Nič nisem huda!
Hvala za informacijo-v mislih sem imela Krkino kozmetično linijo.
Če si dobila informacijo tudi o tem kje se jo da kupit in koliko stane, bi te prosila, da mi sporočiš.
Če sem iskrena, sem cimetov gel dobila za darilo, zato nisem obveščena o njeni ponudbi na trgu.
Je pa učinkovita-tudi to je nekaj, ali ne!!!
Lep pozdrav!
Nada
Lepo pozdravljena!
Hvala za informacije glede posledic, ki jo je povzročila krema. Zanima me kašno alergijo ste dobila in na katere proizvode.
Osebno sem bila z proizvodom zadovoljna, kar pa ne pomeni, da je proizvod primeren za vsako kožo in za vsakogar. Žal je pri vsej kozmetiki tako, da nam nihče ne more zagotoviti kakovost dokler sami proizvoda ne preizkusimo- kar pa po navadi predstavlja drago testiranje.
Tudi sama velikokrat “podležem” zapeljivim reklamam, pa sem na koncu razočarana, zato so različna mnenja toliko bolj pomembna za tiste uporabnice, ki proizvodov še niso testirale.
Nada