Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čips

Čips

Kateri čips vam je najboljši? Da ni premasten ravno prav hrustljav ne umeten Pringlles odpade

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5892, 19.02.2022 ob 07:52

Kateri čips vam je najboljši? Da ni premasten ravno prav hrustljav ne umeten Pringlles odpade

Ko se je še dobil pri nas v trgovinah v modrih vrečkah z okusom popra. Res odličnega okusa, ampak ga ni več.

Meni je San Carlo super. Tako klasicen kot tisti z manj olja. Hrustljav in njamsi:)

Ni ravno čips, ampak meni je zdaj všeč Gluteno. Lečitos z okusom paradižnik in bazilika. Je brez glutena.

sama nisem neki na čips.. če mi že zapaše, kar je redko, pa od lorenza crunchips slan rebrast.. se pa spomnim v študijskih časih je bil tortilija čips z okusom čebule in kisle smetane-ta pa je bil res dober.

Top 5:

1. San Carlo, navaden ali rdeči poper in limeta ( Lime e pepe rosa)

2. blagovna znamka E Leclerc Pomm Lisse- navaden vrečka 350 gramska, oziroma individual packi po 50 gramov

3. Despar patatine Classico – 350 gramov ( imajo pri nas v tavelikih Šparih)

4. San Carlo – rustica- rebreasti – za pomakat v kakšno salso

5. Pata rebrasti – okus rožmarin in oljčno olje

Potato Chips and Crisps from Pata Snacks

San carlo čipsi so tudi dobri, ker imajo zelo malo soli – pod 1gram do največ 1, 2 grama na 100 gramov izdelka

Crunchips, rebrasti s papriko

Butli, žrete transmaščobe! Potem pa vas je večina predebelih. Pa razvijete cel kup bolezni in ste veliko breme zdravstvenega sistema.

Dobiš čips imam najrajši 🤣

Čips se je tako podražal, da ga malokdaj kupim, boljš za mene…

Zakaj Pringlles odpade? Ker dejansko nima konkurence 😃

Kateri od teh pa je sploh pravi krompir ?

Mislim, res čips iz krompirja, torej, na zelooo tank narezan krompir? In ne iz nekakšne popražene kaše ,ki krompirja sploh ni videla ?

Od take hrane boste kmalu postali impotentni.

Še fajn, bomo mi ostal imeli več posla.

Noben ni v redu. Vsi čipsi, ki jih prodajajo so skoraj neslani. Čips mora biti bel od soli.

Daleč najboljši je bil čips, ki se ga je dalo dobiti v Merkatorju in sicer je bil nek srbski s kajmakom. Čips v tubah ni niti za prašiče dober, vprašanje, če je tak brizganec sploh videl krompir.

New Report

Close