Cirila
Gospa je v resničnostnem šovu Kmetija suvereno zmagala, njen mož Jože pa je v Trenutku resnice pri Jonasu priznal, da je ženo tepel in jo varal med njeno nosečnostjo, a je na koncu pogorel na celi črti. Cirila je v ekskluzivnem intervjuju za revijo Lea priznala: »Može me je osramotil pred vso Slovenijo, sebe pa osmešil.«
Ravno treba jim je tega bilo!
Sicer pa, kaj vse so ljudje pripravljeni narediti za “pet minut slave” in za nekaj cvenka, ki ga niti ne bodo znali dobro obrniti…
Sicer pa, se je iz časa Rimljanov kaj spremenilo?
Tudi dandanes velja: PANEM ET CIRCENSES – kruha in iger / blagostanja in tv-poneumljanja, če malo posodobimo. Vendar, kjer je povpraševanje, je tudi ponudba. Kar velja za osladne limonadaste nadaljevanke kot za vse “reality showe”. Ki jih gledajo večidel ljudje, ki niso sposobni v svoja lastna življenja vnesti barve, dogajanja, pestrosti.
Ki živijo svoja življenja v fantaziji, v neskončnih žajfastih tv-fantazmah.
V pravem, real lifu se ne znajdejo.
V ljubezni “nimajo sreče”, življenje je do njih “krivično”.
Povsem padejo noter in se identificirajo s TV “junaki”, glasujejo, debatirajo, sodijo, komentirajo… Ljudje božji, dajte začeti sami živeti! Pustite druge dihati in si sami privoščite drugačen, bolj higieničen in bolj zdrav zrak!!!!!
Kaj je lažjega kot poležavati pred tevejem, vklopiti možgane in lastni lajf na off in izživeti svoja lastna čustva v navideznem, virtualnem, lažnem in tako zelo zelo praznem svetu?
Žalostno, žalostno. Ob bebavosti se redijo še nasilje, droga, varanje ~ še malo, pa bo to nov slovenski nacionalni šport. Saj se vendar “propagira” po televizijo, potem to že ne more biti kaj slabega? Ali pač?
Groza kakega moža ima, verjetno je to kao lokalni frajer, baraba in pretepač na katerega so se ženske lepile, večno za šankom in se zapija skupaj s propadlimi zapitimi dedci. In taka družina se gre kazat celi sloveniji. A res nimajo niti kančka dostojanstva. Smili se mi samo sin, ki je očitno plačal grehe staršev. Cirilo pa je lahko še enkrat sram v dušo, če jo sploh ima, pa itak ne verjamem, ker potem s takim nemogočim tipom ne bi bila celo življenje skup in mu stregla.
Spoštovana!
Kako lepo in dobro ter resnično si napisala. BRAVO, vsaj nekdo, da ve kaj je sramota, da za pet minut slave grem pred vesoljno Slovenijo razlagati moje spolne težave, posebej pa, da bi izpostavljala otroke kot je on opisal sina, da je kao tabletoman, da jemlje Apaurine in Lexsaurine. Sin je naenkrat postal bled in dobil črne podočnike…. SRAMOTA za takšnega očeta, da gre izpostavljati svojega edinega sina. Nekaj časa nazaj sem zasledila v eni reviji, ko je Cirila izjavila, da bi si naj morali kupiti kopalnico, da bi rada imela masažno kado, a kaj, ko ni denarja hehe:)))
No, in sta bila primorana zaradi kopalnice, da se izpostavljata javnosti oz. celi Sloveniji… BEDAKA!
Saj je Cirila danes v Lea pri intervjuju povedala, da jo je osramotil pred celo Slovenijo samo, da ji ne bi bilo ŽAL, če bi vsaj dobil denar.
SRAMOTA za takšno družino….
Prav je Goran iz kmetije omenil, da so oni ena čudna družina.
Goran prav IMAŠ!
Spoštovana!
Kako lepo in dobro ter resnično si napisala. BRAVO, vsaj nekdo, da ve kaj je sramota, da za pet minut slave grem pred vesoljno Slovenijo razlagati moje spolne težave, posebej pa, da bi izpostavljala otroke kot je on opisal sina, da je kao tabletoman, da jemlje Apaurine in Lexsaurine. Sin je naenkrat postal bled in dobil črne podočnike…. SRAMOTA za takšnega očeta, da gre izpostavljati svojega edinega sina. Nekaj časa nazaj sem zasledila v eni reviji, ko je Cirila izjavila, da bi si naj morali kupiti kopalnico, da bi rada imela masažno kado, a kaj, ko ni denarja hehe:)))
No, in sta bila primorana zaradi kopalnice, da se izpostavljata javnosti oz. celi Sloveniji… BEDAKA!
Saj je Cirila danes v Lea pri intervjuju povedala, da jo je osramotil pred celo Slovenijo samo, da ji ne bi bilo ŽAL, če bi vsaj dobil denar.
SRAMOTA za takšno družino….
Prav je Goran iz kmetije omenil, da so oni ena čudna družina.
Goran prav IMAŠ![/quote]
slovenščina ti pa ne gre preveč, težave z ubesedovanjem svojih misli … stik z realnostjo pa tudi bolj tako
Si že kdaj prebrala kakšno knjigo (razen morda o špeli čepin)?