Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cirkus v btc, kje sedeti, da se dobro vidi

cirkus v btc, kje sedeti, da se dobro vidi

prosim za namig, od tistih ki ste bile v Cirkusu, ki trenutno gostuje v BTC-ju.

Kje je primerno sedeti s 4 letnikom ali na tribuni ali v loži? Razlika v ceni ni pretirana. Ali so oštevilčeni sedeži in klopi, ali se vsedeš kjerkoli in so navedene samo številke lože in vrsta na tribuni?

Nihče več ne hodi v cirkus, zato ti nihče ne more pomagati in odgovoriti na vprašanje.
Tisti, ki pa še zmeraj hodijo v cirkus so pa kakšni vaški preprosti ljudje, ki interneta ne uporabljajo, ker ga ne znajo oz. zanj ne vedo….mogoče se bo le kakšen z vaško mentaliteto našel in ti bo odgovoril na vprašanje.

hahahahaha, BRAVO!!! čista resnica, kdo pa danes še hodi to sranje gledat razen umsko in čustveno manj razviti ljudje??!!

Glede na to, da je cirkus u ljubljani, je kar verjetno večina ljubljančanov tam. Vaški ljudje imajo doma svoje živalce in ne rabijo tja hodit.

tud ljubljančani imajo lahko vaško mentaliteto, ne rabiš biti kmet za to…vaška mentaliteta pomeni, da gre bolj za preproste ljudi, saj s tem ni sicer nič narobe, samo gre pa večinoma za nevedne in neizobražene ljudi in na takih potem služijo, zaradi naivnih ljudi, ki mislijo, da s tem ni nič narobe se mučijo živali. žal. je pa v cirkusu bolj malo ljubljančanov, večinoma se ruralije vozijo iz povsod drugod. skratka, ljubljančan ali ne….v vsakem primeru je s človekom, ki vozi otroke gledati mučenje, maltretiranje in hudo zlorabo živali-živih bitij, nekaj hudo narobe:
-ali je preprosto neumen, iq ne presega čigumija na asfaltu, da tega ne vidi ali
-totalno čustveno zablokiran, v sebi mrtev človek,
-v primeru nevednosti pa je opravičljivo, veliko ljudi je prebralo na internetu in povsod drugod (danes že ptiči čivkajo glede cirkusa) in so se seveda kot normalni ljudje odločili bojkotirati cirkus takoj ko so izvedeli par dejstev- za take ljudi pa vse pohvale.

ehehehe…………..vaške mone letajo raje v ljubljanski živalski vrt, gledat zdolgočasene živali v kletkah……………, kako se že celo življenje mučijo, rodijo in ostarijo v živalskih vrtovih…..to je pa za živaloljubke oh…in sploh………nekje sem prebrala:

Punce stvar je že urejena, kupila dves srednji loži, gre nas pa 10, pet otrok in pet odraslih.

Punce stvar je že urejena, kupila dves srednji loži, gre nas pa 10, pet otrok in pet odraslih.[/quote]

No, tipičen šolski primer primitivnega osebka, ki se še norca dela iz mučenja živali. Se vidi in ve kakšna populacija hodi tole gledat, preprosti in omejeni ljudje.

Enkrat bi prav privoščila, da bi kakšen ponoreli tiger, medved ali slon potamanil par sončkov….potem bi se šele mogoče zavedali , da te živali ne spadajo v cirkus. Me zanima kdo bi se potem zadnji smejal in norčeval iz cirkusov.

Itak, da je jasno, da hodijo take stvari gledat samo osebe s pp. Noben normalen ne hodi v cirkus zadnjih 80 let. Sem bila v Lidlu popoldne, sem videla, kaki osebki čakajo za karte kupiti. Cigani, čef..ji, ruralna publika in osebe s pp, nihče drug. No, tudi ono morajo imeti svoje veselje.

Itak, da je jasno, da hodijo take stvari gledat samo osebe s pp. Noben normalen ne hodi v cirkus zadnjih 80 let. Sem bila v Lidlu popoldne, sem videla, kaki osebki čakajo za karte kupiti. Cigani, čef..ji, ruralna publika in osebe s pp, nihče drug. No, tudi ono morajo imeti svoje veselje.[/quote]

absolutno. Mi intelektualci, visoko izobraženi in razgledani ljudje, ponos republike Slovenije se raje smejemo pravljicam ki jih trosi GG Mišič, gledamo 3 kanal in uživamo v humorju, ki nam ga namenijo izbarni, se smejemo Rolanju po sceni (narboljša humoristična zadeva v cajtngih). Ob petkih in sobotah se smejemo Romihu, v soboto pa Galuniču in kompaniji….

humorja za crknt…..

pa da ne bo pomote – sem prosti cirkusom…. ud proti tistemu na Gregorčičevi

Itak, da je jasno, da hodijo take stvari gledat samo osebe s pp. Noben normalen ne hodi v cirkus zadnjih 80 let. Sem bila v Lidlu popoldne, sem videla, kaki osebki čakajo za karte kupiti. Cigani, čef..ji, ruralna publika in osebe s pp, nihče drug. No, tudi ono morajo imeti svoje veselje.[/quote]

Hmmm. Vedno me preseneti, kako so nekateri ljudje, ki kljub temu da zagovorajajo pravice živali, tako strašansko narcisoidni, da se imajo nekaj več od tako imenovanih “ciganov in čefurjev”. Si kaj več zato ker si rojen v Sloveniji?Že zaradi tega? Človek je človek ne glede ali je rojen v Bosni, Ugandi ali pa v romskem naselju. Tole ločevanje Slovencov od drugih pripadnikov drugih držav bivše Jugoslavije, včasih meji že na nacistično idejo o arijski rasi..:/

OMFG … in to je kvaliteta dialoga na tem forumu? Bruh.

A ni cirkus na Letališki cesti 5

Daj pelji otroke kaj bolj pametnega gledat. Samo še bedaki hodijo v cirkus. Kdo to še podpira??

jebem vam mater in 10 let stare teme 🙄🙄🙄🙄🙄

Ne hodimo v cirkus. Ljubljančani  ziher ne.

Odgovor na objavo uporabnika
anja667, 11.05.2012 ob 08:42

hahahahaha, BRAVO!!! čista resnica, kdo pa danes še hodi to sranje gledat razen umsko in čustveno manj razviti ljudje??!!

Bolš na monu smrdet. To pa je res napredek.

Lili173, 27.02.2024 ob 06:10

Ne hodimo v cirkus. Ljubljančani  ziher ne.

Seveda hodimo. Je performance, show, posebno atmosfero. Hodimo tudi na cirkuse v tujini. Pa tudi glasbene festivale ampak to je že druga tema. Čefurji hodite pa v šoping centre.

Nič ne vem, 26.02.2024 ob 22:38

A ni cirkus na Letališki cesti 5

Misliš letos ali 12 let nazaj?

New Report

Close