Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čišča po porodu

čišča po porodu

Prosim, če mi poveste, koliko časa naj bi trajala čišča? Rodila sem s cr 2 tedna nazaj, vmes se mi je čišča že ustavila, danes pa bum, na sveže, ful! A je to normalno, to še ne more biti menstruacija, al je kaj narobe? naliva mi nenormalno, a naj grem do zdravnika? Kako je bilo pri vas? Hvala za odgovore, upam, a me boste malo pomirile

ej daj pokliči v porodnišnico…za vsak slučaj. jaz teh izkušenj nimam.

Mislim da bi bilo dobro, če kar hitro pokličes v porodnišnico, nočem te strašiti, samo moja sestra je takole skoraj izkrvavela, ker ji je 10 dni po porodu počila žila v maternici. Ni hec!!!!!!

no, pa še ena, ki te ne bo prestrašla, čeprav sem tudi jaz takrat šla na kontrolo

Sem tudi ful krvavela brez nekih posledic, je ponehalo samo od sebe, pač ženske smo si različne…ene bolj, druge manj.

Jaz sem si morala vložke menjat na vsako uro

jaz sem imela čiščo 5 tednov. 2 tedna intenzivno, nato en teden malo, potem pa v čudnem teempu – dva dni nič, dva dni ful…

Jaz sem imela 6 tednov. Če sem bila več na nogah, je teklo ful, ko sem več počivala, se je umirilo.

Jaz 11 tednov, vmes sem šla vseeno na kontrolo.

Pri meni je trajala 4 tedne, sem pa rodila normalno:)

toje čist normalno.čišča je,potem kak dan je ni in potem pride speti na ful se umiri čez 2 dni.
joj dajte no,če bi izkrvavela in ne vem še kaj potem ne bi mogla niti hodit niti nič

pri meni 8 tednov, pa še zdaj vsak dan rjavkast izcedek (3 mes.po porodu)

Jaz sem obe imela šest tednov, pri drugi po desetih dnevih sveža kri. Pri meni ni bilo nič narobe, čeprav je lahko.

Imela sem jo 8 tednov Mi je ginekolog rekel, da je do 10 tednov normalno. Je a bolje, da je temnordeča in rjava, kot pa sveža živordeča kri – potm jee bolje, da greš h G.

6tednov po porodu sem še vedno precej krvavela. Klicala v bolnico in vsi so mi pravili da je to ok, kaj delam paniko itd. Meni se je zdelo čudno, saj se mi je velikokrat kar vlilo in nasplošno ni bilo trenda zmanjševanja. Mi je bilo dovolj in sem šla kar k svoji ginekologinji. Takoj me je napotila v bolnico, kjer sem imela čiščenje. Če bi bila še malo čakala bi lahko bile posledice grozne.

ja jaz sem tudi še 6t krvavela, včasih močneje pa spet manj. pa nobenih krčev v materinici nisem imela. pol sem samo še počivala, ko pa sem se šla tuširat, se mi je kar nekja vsulo ven, kod velik koagul, samo siva gosta masa, pa še enkrat zjutraj in se je krvavitev tudi sama ustavila. sem panična klicala najprej kar babico ki je hodila k otroku, mi je povedala da so to lahko bili le jajčni ovoji in da če dobim vročino, ali me trese mrzlica ali neobičajni krči moram takoj nazaj. se ni zgodilo nič od tega, še sreča. sem se pa potem spomnila da je babica pri porodu po porditvi placente, ki se ni porodila z popadkom, ampak se mi je morala vreč na trebuh za njo ravno tako kot za otroka, rekla:”pa kaj je danes z temi jajčnimi ovoji”. ginekolog mi je samo potem povedal da so se pri porodu raztrgali in je nekaj ostalo še noter kar pa se je nasrečo izločilo samo.
sem pa bila pol morda en mesec brez krvavitve, pol pa sem kljub izdatnemu dojenju domila M in je bila normalna, in se mi je že takoj uredila na 28.
dni.

upam da ni nič narobe, če pa misliš se pojdi raje kar pokazat. bolje za brezveze kot čakat predolgo.

New Report

Close