čiščenje kože
Spoštovana Nada!
Super ste mi odgovorili vse na temo osnovnega make-upa, na temo podlag. Sedaj bom šla v nabavo Isa Dorinega pudra in enega v kamnu/prahu. Krasno, da vem, kaj kupiti. Zaradi uporabe pudra bom prešla iz kreme S Mat na malo boj vlažno S1.
Seveda je pa ob nakupu treba biti pozoren na dobri odstranjevalec make-upa, a ne?
Sedaj uporabljam Norma Derm, zaradi tistih nekaj mozoljčkov in ogrčkov. Razmišlajla sem o nakupu Gel Mousse Cleanser, tudi Vichy, pa ne vem, ali ni bolje pudrov (celega make-upa) odstranjevati s čistilnim mlekom. Zraven bi uporabljala hidro-tonik.
Kateri čistilec torej kupiti?
Prosim za čimprejšnji odgovor, saj bom šla še ta teden v nakup.
Hvala, krasna ste!
Pozdravček,
Pia
Lep pozdrav Pia!
Me veseli, da ste zadovoljna z mojimi nasveti. Glede nato, da imate mešan tip kože, vam svetujem uporabo čistilne pene ali gela in seveda tonika.
Geli rahlo “posrkajo” maščobo na obrazu in kožo osvežijo. Uporaba tonika je obvezna, kajti gel ima učinek, da vam odpre in sčisti pore, tonik pa jih zapre.
Seveda, če vam je ljubša uporaba čistilnega mleka, ne bo nič narobe.
Glede nato, da uporabljate blagovno znamko Vichy za nego kože, vam svetujem tudi njihove čistilce. Veliko bolje je, da uporabljate izdelke iste blagovne znamke. Večina izdelkov se med seboj dopolnjuje ( teksturno in glede na sestavine, ki jih vsebujejo ), kar velikokrat omogoča večje učinke, kot pa uporaba proizvodov različnih blagovnih znamk.
Upam, da sem vam odgovorila!
Sedaj pa po nakupih in sporočite mi kako ste zadovoljna z izdelki!
Lp Nada