Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čiščenje lesenega poda

čiščenje lesenega poda

Živjo

Mene pa zanima s čim čistite tla tisti ki imate položen lesen pod (masivo), ki je oljen- torej s kakšnim pripomočkom, me zanima. Zdi se mi namreč da se voda ob uporabi močota ne otisne dovolj in me je kar malo strah z njim pucat. Obstaja še kakšen pripomoček razen cunje na metli, ki jo je potrebno nenehno izplakovat ročno?

Lep dan

Vprašaj parketarja ki ti je pod naredil….naj ti da informacijo o čiščenju in vzdrževanju

Parketar mi je povedal, da je potrebno pod vzdrževati samo z vodo, brez čistil z mokro krpo…Hm do tu je vse ok, ni mi pa predlagal nobenega pipomočka, sama pa tudi nisem vprašala, ker se mi je zdelo, da bo močo za to primeren. Ko pa sem poskusila sem opazila, da se voda ne otisne dovolj. Zato sprašujem, če morda kdo pozna kakšen pripomoček podoben močotu (torej, da ti cunje ni potrebno ročno izplakovat), kjer se voda bolj otisne in je primeren za čiščenje lesenih podov (parketa, laminata,…)

Žal ni nobenega čudežnega pripomočka. Ostane samo vedro, krpa pa na kolena.

tako, kot ti je sporočila novika:

na kolena in cm po cm – pri meni se od krp najbolje obnese kar tista Vileda, ki je za pomivanje posode ( na eni strani malo bolj rebrasta, kot na drugi).

Lp,

sonc’k

New Report

Close