Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje parketa

Čiščenje parketa

Ne vem ali pišem na pravi forum, toda zanima me uspešna metoda čiščenja parketa.

Pred kratkim smo renovirali stanovanje in parket je izgubil ves sijaj.
🙁

Kako ga naj trajno zaščitim ali s čim namažem, da bo imel lesk in da bo tudi čist?

H V A L A

Mi smo po vselitvi fajn ščistili parket in “zglancali” z neko mašino. Mož pozna nekega tipa, ki to dela. Parket je kot nov!
Drugače pa ti /po mojem) ne preostane drugega, kot , da ga zbrusite. Mogoče ti pa lahko kak parketar da boljše informacije!
pa pa

Saj bi ga najraje dala zbrusiti ampak je zmanjkalo sredstev za brušenje parketa in tudi vselitit bi se že morali počasi, po brušenju in lakiranju pa še nekaj časa menda smrdi?!

Ja, ampak baje imajo že neke lake, ki (baje) ne smrdijo!??

Hm, očitno se moram bolje informirati!

Po mojem je res najbolje, da vprašaš kakega parketarja!
baj!

A ni najlažji način, da se ga za prvič dvakrat premaže s kakim Glanzerjem, pa se prav lepo sveti.

Mi smo lakirali z nekim lakom, ki res ni smrdel. Ni pa tako obstojen – vsaj pri nas je bilo tako. Mogoče obstajajo še kakšne druge variante…

LP,
Alenka

Namaži z izdelkom GLANZER (za parket). Po 30 minutah še enkrat namaži.

Zares dober premaz za parket (glanzer, ne lak) je Lobadur V-6, parket se zelo lepo sveti, premaz obnavljaš na pol leta.
Ekskluivni zastopnik in prodajalec je podjetje Jomar z Brezovice. Mi smo iz Lj in ga hodimo kar tja kupovat.

LP

Kako pa nanašaš ta V-6 premaz ?

New Report

Close