Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje stanovanja – pomoč

Čiščenje stanovanja – pomoč

Rada bi zanesljivo osebo, ki bi 1x tedensko ali na 14 dni prišla pospravit stanovanje v Ljubljani. Rada bi nekoga res zanesljivega, ki dobro opravi delo.
Kakšna ideja, kam se obrniti, morda kakšno priporočilo?

Poznam zanesljivo gospo, s sp- jem, ki odlično pospravi. Vendar je cena temu primerna. Je pa pri nas že deseto leto, ima ključe, kodo za alarm, ji popolnoma zaupamo.

Poznam par, dve mi prideta kdaj pomagat za generalke, pridni, hitri, kapo dol. Poznam tudi eno z racunom, stranke zelo zadovoljne, a je meni predraga.

Da bi pa takole javno objavljala njihove podatke, mi ni.

V svetujem, da vprasas malo okoli, prijatelje, znance, sodelavce, sigurno ti bodo koga priporocili.

Pusti kontakt, pa se ti bodo javile.

guglaj beeping

Natančno, ki ji lahko zaupam, ki ve, kaj pomeni pazit, kaj so to občutljivi in dragi materiali. Za tako mi cena ni pomembna, pa hitrost tudi ne. Res mi je važno samo to, da je v nulo in z občutkom. Če se izkaže, ima v hipu še nekaj drugih strank. Severna okolica LJ.

ali pa če bi pustile, kontakt jaz poznam dve,

Kontakt je luka4u@gmail.com, bom vesela kontaktov, hvala!! 🙂

če ste tako prijazni, bi prosila za kontakt na luka4u@gmail.com

imate kontakt na mejlu, čau

bela_ovca@yahoo.com

Hvala!

Nudim čiščenje stanovanj his.cena 10eur na uro.

Nudim čiščenje stanovanj,his.Cena je 10eur na uro.Kranj z okolico .Kontakt 040 584 363

Mi ti lahko pridemo pospravit stanovanje.

Actinia čistilni servis

Potrebujem čiščenje 1x/teden po 2 uri. Plačam 15eur/obisk.

Ljubljana – Bežigrad 47m2.

za 7,5eur/h ti noben ne bo hodil čistit, sploh ob tako malem številu ur

Verjetno je običajna tarifa 10 eur na ur, če je vsaj 4 ure?

Sprašujem, ker iščem generalno čiščenje za en cel dan ali dva.

Pozdravljeni. Imam brate in sestre, opravimo hitro express. Naš naslov je: Strojan Mirko and company, pod bijelim bregom CVG. Bo hitro in poceni. Priporočamo se.

Moja je čisto zasedena, računa 12e/h. Moja čistila. Tedensko hodi. Dobi tudi malico, kavo, darilo za roj. dan in božič. Ljubljana center. Za dve uri vam noben pri zdravi pameti ne bo prišel čistit, sploh pa ne za 15e za dve uri 🙂

Če si iz Lj, ti priporočam čistilni servis Perfektno doma. Profesionalci in cenovno ugodni. V kratkem času veliko naredijo in to temeljito.

Hallo

od kot pa ste?

jaz isem

Je iz Zasavja mogoče kdo/katera, ki bi mi prišla 1x na 14 dni po hiši pospravit? Potrebujem osebo za čiščenje 2 kopalnic, hodnika, dnevne, jedilnice in kuhinje. Spalnice in otroške sobe čistimo sami.

kok ste naivni, ena ki bi rada pokasirala se prelevi v iskalko čistilke, v resnici pa je sama čistilka…potem navrže še ene par objav pod drugimi imeni… nas koncu pa poda še svojo ponudbo, morda ima celo partnerja za pomoč da ji pomaga “pospraviti” po hišah.

Odgovor na objavo uporabnika
LILIMARLEN, 17.07.2022 ob 16:19

kok ste naivni, ena ki bi rada pokasirala se prelevi v iskalko čistilke, v resnici pa je sama čistilka…potem navrže še ene par objav pod drugimi imeni… nas koncu pa poda še svojo ponudbo, morda ima celo partnerja za pomoč da ji pomaga “pospraviti” po hišah.

pa ne pozabite ji dati kode sefa in kode vrat, pa ključev in vse to kar bosta s partnerjem potrebovala.

New Report

Close