Čiščenje steklene tuš kabine
Podpis pod zadnji odstavek. Tle ste sami suznji svojih zidov ocitno. Malo se skulirajte, drugace bo slo zivljenje mimo vas. Se noben ni na smrtni postelji rekel, da mu je zal, da ni vec cistil.
[/quote]
Hja, lej – nekateri živimo v predelih, kjer je voda iz pipe tako trda ( polna apnenca in ostalih stvari), da kljub namontiranemu mehčalcu vode z vložkom po vsakem tuširanju ostane na pipi beli fleki, če jih ne pobrišeš takoj…..
Ćal, pri meni se armature morajo svetit – ni da ni.. Pa umivalniki in wc tudi – dnevno so ščiščeni in pobrisani – je rutina, mi ne vzame veliko časa…
Kopalno kad imam za svoj majhen bazen v kopalnici. Ni lepšega kot meditiranje v topli vodi z kapljico ali dvema eteričnega oljčka, v soju sveč, ali pa dva kozarčka rdečega vina pred spanjem in crkljanje z možem v vodnem objemu. Tuša ne maram, če se že tuširam, pa mi je enostavneje pobrisati nekaj kapelj vode s ploščic na tleh kot na stekleni steni. Ni ga čez komot in ni ga čez udobje.
Če ne bi imela prostora za kad, bi vrgla ven umivalnik in namesto njega imela nad kopalno kadjo visoko pipo za umivanje. Če tudi za to ne bi bilo prostora, bi imela tak tuš, kjer estetika ne bi bila pomembnejši faktor izbire kot je praktičnost in enostavnost uporabe.
Lepe steklene stene v tuš kabinah so mi všeč edino v hotelih, ker mi je občutek, da se površine dotikam le s podplati, veliko ljubši kot ležanje v kopalni kadi.
Drugače imaš super nano premaz za steklo in keramiko na spodnji povezavi. Se super obnese in res ni potrebno neprestano čistiti tuš kabine.
Hvala probala in res je super zadeva ena redkih, ki deluje v primerjavi z ostalimi. Našla še par zanimiv zadev tale mi je za sedežno in stole top https://www.nasiol.si/product/nasiol-hometex/ ce moj zve me bo se
Točno tako…Ludi božji,ne kupujte teh čurimuri znamk,ki jih naštevate…plačuješ samo znamko,učinka pa nobenega…Sem prešaltala na Conti,to sem zvedela od kolegice,ki čisti preko čistilnega servisa in oni uporabljajo samo Conti…
Je zelo močno čistilo in deluje 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465},pa z njim tudi pošpricam steklo v tuš kabini,vse gre dol v sekundi….Na voljo je res samo v Merkurju,pa še to moreš imet srečo,da je na zalogi…grebejo se za to čistilo…:).