Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje telesa – reakcija

Čiščenje telesa – reakcija

Ali je ob spremenjeni prehrani mogoče, da bi se telo na čiščenje odzvalo z rdečimi izpuščaji po različnih delih telesa? Tisti, ki imate s tem izkušnje, prosim povejte. Lepo prosim samo resne komentarje. Ne gre za nobeno ponovoletno dvodnevno stradanje po praznikih, ampak drugače jem iz drugih razlogov, zdaj približno en mesec, bolj “striktno” pa štirinajst dni. In če bi že bila kakšna reakcija zaradi drugačne prehrane, se mi zdi zgodaj, da bi telo že odreagiralo.

Živjo, jaz sicer take izkušnje nimam, jo je pa imel moj kolega. Med postom je dobil izpuščaje,kar je znak, da se telo čisti. Čez nekaj dni, je to izginilo. Srečno!

Takšna reakcija je zelo možna. Lahko je dejansko čiščenje telesa (a mislim, da tole ni to, saj ni kakšnega izločka, gnoja – tako bilo pri meni) ali pa gre za avtozastrupitev telesa, saj se zaradi čiščenja v krvni obtok sprošča preveč toksinov – je kot neka alergiraj na strupe. Slednje ni najboljše (če je malo, bi po parih dneh moralo izginiti) včasih celo zavira sam proces čiščenja, zato moraš takrat razstrupljanje za kak teden prekiniti oziroma proces upočasniti. pač, si bila preveč zastrupljena.

Čisto možno. Vztrajaj s spremenjeno prehrano in bo izginilo. Če se postiš ne pozabi na klistir, pomaga tudi pri teh težavah. Pa ščetkaj kožo pred tuširanjem.

Pazljiva bodi le, če ješ sedaj kako stvar, ki je prej nisi. Lahko bi bila alergija.

Ob čiščenju telesa, kakršnegakoli že, se sproščajo strupi. Ki so se prej nabirali v telesu zelooo dolgo:) Tako da so kakšne takšne reakcije čisto mogoče. Možna je tudi slabost, driska, slabo počutje ipd. Zato se je treba teh zadev lotiti z malo previdnosti, dobro preveriti na spletu, ker je lahko kakšna res stroga dieta šok za organizem ravno iz teh razlogov. In včasih tudi nezdrava:) Tudi ni primerno delati takšnih zadev med nosečnostjo, dojenjem….

Nekateri priporočajo klistir, drugi kakšne dodatke. Ni pa seveda priporočljivo, da sedaj naenkrat začneš s 100 dodatki (superživili ali kakorkoli bi jim rekli), ker je to lahko čisto preveč. Predlagam, da malo pobrskaš.

to sem prvo js zase pomislila. potem se je izkazalo da imam očitno norice. no ki pa so definitivno posledica tudi čiščenja. psihe in hrane in vsega skupaj. telo je tudi doživelo šok, vpliv na imunsko odporrnost in sm kasirala virus. noro ja …

in dejansko sm vzela to bolezen kot čiščenje!!!!!! kar tudi je.

New Report

Close