Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje v blokih, cena?

Čiščenje v blokih, cena?

Na prejšnji strani berem temo glede čiščenja v bloku. Pa me zanima, koliko tisti, ki stanujete v bloku plačujete čiščenje. Imate čistilne servise ali kako? Zanima me izključno samo čiščenje, (delo čistilke) ali plačujete po stanovanju in koliko ali plačujete na osebe? Zanima me zato, ker smo v našem bloku tudi sami čistili, sedaj pa so v bloku ostali večinoma starejši in ne morejo več sami čistit zato smo se na sestanku dogovorili, da bomo najeli čistilni servis. Hvala lepa za odgovore

V pravilniku pise, da se mora ciscenje racunat na osebo, ker ni stanovanje tisto, ki umaze stopnisce, temvec clovek
Ce imas psa, se to mora racunat kot pol osebe.

Mi imamo 3 eure po osebi. Cisti pa 2x na teden, pa 2x mesecno klet, pa pred vhodom, pa okrog smetnjakov, pa 1x letno stopniscno okno, ki se razteza po treh nadstropjih in je siroko 3,5 metra. Pa 2x mesecno celo ograjo spuca, pa pajcevino in vsa stikala. Je pa 14 stanovanj.

Najeli smo eno bejbo, ki ima sp in plačujemo po glavi!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Plačijemo 2 eur po osebi za čiščenje 1x tedensko. Čisti nekdo, ki živi v bloku, je pa to pet nadstropij.

Mi plačujemo 3,5 evra na osebo. Čisti pa vsak dan.

6,85eur na osebo,čistila bi naj vsak dan,ampak če imaš srečo jo vidiš 1x na teden z metlo v roki sredi stopnišča.Imamo pa servis,vidim da zelo drago plačujem proti drugim kot tukaj gor pišete.

7€ na stanovanje.

Včasih se vprašam, ali ste res tako strašno omejene v svojih navedbah, alii pa to počnete zanalašč.
Ja madona, navedba 6,85eura ne pomeni čisto nič! Povej še kvadraturo čiščenja in število oseb, bemumast. In če čisti res vsak dan (če snažilke ti ne vidiš še ne pomeni, da ne čisti, pa kaj naj cel dan čaka s tisto metlo, da prideš mimo, al kaj) Potem bomo pa lahko rekli a je veliko, ali ne.

Evo takole je pri znancih . 35 oseb po 4 eur, snažilka čisti 2x tedensko po programu, čisti pa okoli 400 kvadratov. Sedaj se pa sama odloči ali je to velko ali malo.

In kako plačujete? Na roko? Dobite račun ali vsaj potrdilo?

Mi plačujemo 2e na osebo čiščenje 1x tedensko. Dela na črno – soseda.

5 evra na stanovanje. Čisti 1x tedensko- stopnišče, ter 1x mesečno okoli bloka. Plačujemo na roko, ker dela soseda na črno. Nič računa, nič potrdila, nič. V bloku je 50 stanovanj.
Nisem zadovoljna, ker na stopnišču ostajajo zleplenji čingumiji in na stropu pajčevina…

mi placujemo 4 e na stanovanje, ne vem, kolikokrat cisti, vidim jo veckrat, ampak ne vem. vsak dan ziher ne.
sosednji blok ima pa 3 ali 4 e na osebo. obojim cisti ena iz bloka.

Blok ima 100 enot, 8 nadstropij. Lj.
Cena je 2 eur na osebo.
Čisti se vsak dan – dva vhoda v blok, skupni prostori v pritličju in dva dvigala.
Enkrat tedensko pa vsa nadstropja.
Enkrat letno se naredi generalka s poliranjem tal…
Imamo pa najet zunanji čistilni servis.

Pri nas se čiščenje plača na skupni položnici, cena je 522€/mesec. Preračunajo sorazmerno na št. oseb+živali, tako da pride cca 2,5€/osebo.

Gre pa za kompleks 4 nižjih blokov (8 vhodov), podzemno garažo in okolico. Konkretno na našem vhodu 2x tedensko pomije vse hodnike in ostalo po razporedu.

Plačujemo 4 eur na osebo. Kolikor vem se čisti dvakrat tedensko.

Organizirati se je treba in lahko ceno čiščenja precej znižate (tudi do 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}). Pošljite povpraševanje manjšim in večjim servisom, presenečini boste nad razliko v ceni. Lahko kar preko tega portala, v nekaj dneh boste dobili ponudbe:
Čistilni servis – primerjaj cene

Pa poskusi čistiti sama, morda boš bolj zadovoljna.

Mene pa zanima ali vam dviguje predpražnik in počisti tudi spodaj?
Ker v našem bloku počisti samo okoli predpražnikov.

Eno vprašanje še imam….koliko pa še zraven plačate,da vam pokosijo zelenico pri bloku tisti,ki jo pač imate?

Upravnik spl, česar ne bom komentirala.
Zadnja leta čisti soseda. To pa je res najboljše, kar se je svet bloka odločil. Stopnišče še nikoli ni bilo lepše in tako redno očiščeno. Cene za čiščenje sploh ne gledam, ker je zaslužena do zadnjega centa!

Koper, blok s cca 50 stanovanj, čistilni servis, 1x tedensko, skupni račun:163,50 euro/mesec, preračunano moj strošek: 1,29 euro.

Za stare teme!!! :)))

Pred letom smo plačevali 6,5 evra na stanovanje, čistilo se je vsak petek. Čistila je stanovalka.
Sedaj plačujemo 3 evra na stanovanje, čisti se 2x tedensko, čisti servis.

Cena je pač odvisna, kakšnega ponudnika dobiš in kakšno ceno si izpogajaš.

Stanovanjski zakon pravi da se čiščenje računa na osebe. Hišnik na stanovanje.

New Report

Close