Čiščenje v blokih, cena?
Na prejšnji strani berem temo glede čiščenja v bloku. Pa me zanima, koliko tisti, ki stanujete v bloku plačujete čiščenje. Imate čistilne servise ali kako? Zanima me izključno samo čiščenje, (delo čistilke) ali plačujete po stanovanju in koliko ali plačujete na osebe? Zanima me zato, ker smo v našem bloku tudi sami čistili, sedaj pa so v bloku ostali večinoma starejši in ne morejo več sami čistit zato smo se na sestanku dogovorili, da bomo najeli čistilni servis. Hvala lepa za odgovore
Včasih se vprašam, ali ste res tako strašno omejene v svojih navedbah, alii pa to počnete zanalašč.
Ja madona, navedba 6,85eura ne pomeni čisto nič! Povej še kvadraturo čiščenja in število oseb, bemumast. In če čisti res vsak dan (če snažilke ti ne vidiš še ne pomeni, da ne čisti, pa kaj naj cel dan čaka s tisto metlo, da prideš mimo, al kaj) Potem bomo pa lahko rekli a je veliko, ali ne.
Evo takole je pri znancih . 35 oseb po 4 eur, snažilka čisti 2x tedensko po programu, čisti pa okoli 400 kvadratov. Sedaj se pa sama odloči ali je to velko ali malo.
Organizirati se je treba in lahko ceno čiščenja precej znižate (tudi do 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}). Pošljite povpraševanje manjšim in večjim servisom, presenečini boste nad razliko v ceni. Lahko kar preko tega portala, v nekaj dneh boste dobili ponudbe:
Čistilni servis – primerjaj cene