Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čiščenje zelo umazane pečice

čiščenje zelo umazane pečice

Drage mone prosim da mi svetujete, kako najs čim in postopek očistim zelo, zelo umazano pečico.

Čistilo za pečice iz DM, njihova blagovna znamka Denkmit. Je v razpršilu-taki veliki piksni, siv pokrov. Nič se ne more primerjati s tem. Pošpricaš toplo pečico, pustiš čez noč, potem samo obrišeš. VSE gre dol. Vse. Pa nič ne smrdi.

Kaj je DM?

Oh,seveda da se lahko primerja drugi čistilo s tem 🙂

Jaz imam AMWAY™ čistilo za pečice . namažem poceli pečici in čez 10 min pobrišem.In to je to.Vse gre dol

meni je najboljše čistilo za pečice iz mulerja.k2-je tudi za žar cistit!pošpricaš pustiš dan in zbrišeše z gobo.meni je super
lp

Jaz imam AMWAY™ čistilo za pečice . namažem poceli pečici in čez 10 min pobrišem.In to je to.Vse gre dol[/quote]

Tako se govori! :)))

Se strinjam !!
Čistilo je res odlično !!

Jaz imam AMWAY™ čistilo za pečice . namažem poceli pečici in čez 10 min pobrišem.In to je to.Vse gre dol[/quote]

Tako se govori! :)))[/quote]

Tako govorite bedaki z opranimi možgani….vsi ste bili nekoč pametni kolk boste obogateli s tem sranjem…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Potem ko koncas pa oblozi z alufolijo in naslednjic zamenjas samo folijo 😉

Seveda se ne more primerjat saj ti za svoje čistilo plačaš kar nekajkrat več.

Jezni dečki nimate smisla za ironijo in humor :))))

Jaz jo pošpricam s čistilom za maščobo, pustim kakšne pol urice, vmes segrejem pečico na 100 stopinj, da se umazanija malo odtaja in potem zdrgnem z gobico še tiste črne pike, ki so bolj trdovratne.

Pred časom je ena propagirala čišščenje s sodo, me zanima, če bi katera napisala postopek.
Kako pa obložiš pečico s folijo? Jo vsakič zamenjaš ali pač pustiš en čas, dokler ni umazana?

Kaj je to pečica?

Poglej v slovar slovenskega knižnega jezika butara neumna

DM – je trgovina

No, vsi pač ne takajo vsak dan po trgovinah in kje piše, da mora čisto vsak poznati čisto vse?
Je res tako težko normalno odgovoriti?
DM – drogerija Müller

Tiskarski škrat.
DM – drogerija, kot je drogerija Müller

Marija pomagaj!

DM je Drogerie Markt

Ne se mućit, novo kupi:))

Ne moreš verjeti, najboljše čistilo za pečice in tudi ostalo umazanijo in maščobo je Astonish čistilo za kuhinje. Imajo ga v Šparu.

New Report

Close