Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čiščenje zobnega kamna – navadno ali z ultrazvokom?

Čiščenje zobnega kamna – navadno ali z ultrazvokom?

Moj zobozdravnik to še vedno dela po starem, cena 80 eur. Kakšna je razlika, če se kamen odstranjuje z ultrazvokom?
Škodljivost, kje je večja?

na zdravje ne vpliva ne eno ne drugo. Verjento (moje mnenje) je pa to, da je ultrazvok bolj učinkovit, ker zna biti močnejši, kt ona gumica

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Bistvene razlike ni, le da pri klasičnem načinu znajo malce zaskeleti zobni vratovi. Imaš pa dragega zobozdravnika – moja zobozdravnica pri letnem pregledu, kjer opravi redni pregled, očisti zobni kamen, higieno (peskanje zobnih vratov ter poliranje) in poliranje medzobnih prostorov računa 70 EUR.
Razmisli o menjavi…

Imaš pač cenejše čiščenje zob. Jaz grem na ultrazvočno in je cena 120 eur. Seveda govorim o Ljubljani, ne o kakšni vukoj.

Izven Lj stane čiščenjenja zobnega kamna ravno tako 120€ (samoplačniško).
Mimogrede: tudi Lj je vukoj. 😛

Izven Lj stane čiščenjenja zobnega kamna ravno tako 120€ (samoplačniško).
Mimogrede: tudi Lj je vukoj. :P[/quote]

Čiščenje zobnega kamna je itak povsod samoplačniško.

Rajši si preko kuponkota ipd strani kupi kupon in plačaj 20 e

hodi kdo čistit zobni kamen na Hrvaško?

so cene ugodnejše, kam hodite…?

Glede na to,da dobim za 20-30 e čiščenje,poliranje,peskanje,ne vem zakaj bi hodila na hrvaško,kjer moraš še vse plačat od bencina dalje

Kaka gumica, kaj ti sanjaš?! Od kdaj pa ti z radirko čistijo ZK?! A to ti sam doma, mal s Pilotovo pa Stadlerjevo?!

Glede na to,da dobim za 20-30 e čiščenje,poliranje,peskanje,ne vem zakaj bi hodila na hrvaško,kjer moraš še vse plačat od bencina dalje[/quote]

Kam pa ti to hodiš, da je tako poceni?

Glede na to,da dobim za 20-30 e čiščenje,poliranje,peskanje,ne vem zakaj bi hodila na hrvaško,kjer moraš še vse plačat od bencina dalje[/quote]

Kam pa ti to hodiš, da je tako poceni?[/quote]

Kuponkoti 🙂
Hodim pa v Lj

New Report

Close