ČIST PO PRAVICI…
Ma kaka gonja, za ali proti – brez veze. Tiste, ki jih nosimo, jih bomo nosile dalje, tiste, ki ste proti, vam jih pač ni treba nosit. Higiena nima nič pri tem. Packa je packa, s tangicami ali s pomparcami. Jaz jih obvezno nosim pod oprijetimi oblačili, je veliko bolj estetsko za pogled (tud jaz tako mislim, ne sam moški). Za potovanje se pa ponavadi tako vsi bolj udobno oblečemo, sploh če je to avtobus, povsod (sploh zunaj) pa so taoletni prostori tako urejeni, da se ni problem mal poštimat, tud preoblečt, če je treba, v ročno prtljago pa toaletne pripomočke, rezervne hlačke, kako malo brisačko, pa je. Ženske, ne izgubljajte energije, kjer ni potrebno.
Rade in lepo se imejte, Čavči!!
Jaz nosim tangice, navadne gate in mini boksarce, ki so večji hit od tangic, če smo že pri tem. Najboljše se počutim v navadnih gatah in boksarcah, zato jih največ nosim. Pod ozke hlače pa obvezno tangice.
ina
Nekatere ste napisale, da nosite vedno tangice. Ali to pomeni, da jih nosite za šport tudi? Npr. če tečete, grete v hribe, igrate tenis, smučate…? To se mi zdi precej neudobno.
Kakšne hlačke nasploh nosite med športnimi aktivnostmi. Sicer vem, da je najboljše športno preilo, ampak vse ga verjetno nimate?
Vsak dan tangice, jih sploh ne čutim, tako sem se navadla, na začetku so me pa motile. Zdej me pa navadne hlačke motijo. Moti me edino če je predebel štrik zadaj.
Marmi pust te zahojene babe ki mislijo da jih nosimo ker naj bi bla muha al pa moškim všeč. Kot praviš ti jih tudi jaz nosim zaradi udobja in velik bolj so udobne kot pa navadne hlače ki ti zlezejo v rit in maš občutek kot da maš vse tam zabasamo kot pa en štrikec ki čisto nič ne moti. Kar pa se higiene tiča PA KAJ JE Z VAMI? A misite da imam usrano rit in se pol v štrikec od tangic obrišem. Haloooooo kakšne primitivke sam zato ker so nevedne in ker pač ne marajo tangiš. Pa kaj jst pa gat za stare mame ne a naj pol rečem da so nehigienske. Ne ne bom tega rekla meni niso udobne.
Zaradi par takih primerkov pade luč na vse ženske in nič čudnega da nam pravijo kure. Poglejte se in preberite se še enkrat!
Skalca, ti si sprasevala za sport!
Jaz nosim za sport sportne spodnje hlace-ne tangice. Najvec imam takih, ki so malo elasticne, se lepo oprimejo telesa in nikamor ne lezejo. Najvec jih imam od Dim firme, se po par letih pranja so kot nove.
Ta Muca je prav sovražno nastrojena proti tangicam! Nekam preveč osebno si to jemlje k srcu!!
Mislim, da imaš preveliko rit in ne dobiš tangic, hahahahaha!
Sigurno bo to razlog, bravo!
Maraš al pa ne maraš, sam ne mi pol tle neki o higieni ker je neumnost.
Joj sam kaj nekatere pišete.Jaz se kar smejim:)
Sama nosim tangice že od OŠ,ker so mi všeč in si sploh ne predstavljam da bi kdaj oblekla navadne hlače.Navadne hlače dam gor samo v primeru če sem doma,ko imam menstruacijo in uporabljam vložek.Drugače pa se mi tangice zdijo ena boljših pogruntavščin.Pač moraš znat kupit prave a ne,sigurno ne kupiš takih,ki imajo 2cm debel štrik zadaj ker potem niso kaj preveč udobne.Valda pa tud ne morš nosit sam take,ki so iz 3 cvirnov(take so bolj za posebne priložnosti).V mojem predalu je razmerje med tangicami in navadnimi gatami nekje 40:5 Ma sej…vsaka ma svoj okus.Tiste,ki nosimo tangice že vemo zakaj,tiste pa ki nosite navadne hlače pa tudi imate svoje razloge.Edino pri higijeni me je zmotilo,ko je ena rekla da so tangice nehigienične?Rit si morš itak dobr obrisat pa če maš tangice al pa boxarce.A če maš navadne gate si manj rit obrišeš,ker se ne bo poznalo na njih,na tangicah bo pa kao špagca uzad rjava al kaj?! Jao jao 🙂
joj, ste ene kure…
A se še pri navadni debati o tangicah(!!) morate začet prepirat in zmerjat vsepovprek…
ja, pa rečte, da sem jaz zdaj ista, ampak – če je pa očitno treba povedat!!
A je tako težko napisat: nosim / ne nosim, zaradi tega in tega, pa gotovo!?
ne, nimam velike riti, zelo sexi ritko mam,verjetnost, da ima katera od vas lepšo je 1 proti 1000.
Noste tangice če čte, ampak dejstvo je, da so in bodo nehigienične v tem smislu, da beli tok in vsi tokovi-sokovi pridejo v stik s kavbojkami.In kaj nardite punce drugi dan, preoblečete tangice, kavbojke pa iste oblečete,čeprav so vse zapacane od znotraj,kar mraz me trese če samo pomislim, da potem ta popsušeni beli tok od včeraj pride v stik s tvojo tamalo, ojejjjej!!!
Fantje, če kdo tole bere, no povejte, a se vam tole zdi za pošlatat, al pa boh ne dej še kaj druzga.
khm…no comment
Iskrena bom, zacela sem jih nositi sele pred pol leta. Iz samga firbca, ker sem vedno dejala, ko je debata nanesla na tange, ma kako morte to nositi, je nehigiensko, bljak tist strik v ritki. Ampak potem sem si kupila vec vrst tangic in ko se navadis, strika sploh ne cutis, se vedno pa so mi najbolj ljube pol tange, ko je zakrito pol rite in strikca ni nikjer.
Kot sem ze nekje omenila, rada kombiniram spodnje perilo, vse za svoj cas.
muca, pa kaj je s tabo??
Kakšni tokovi pridejo na kavbojke? Očitno še nisi oblekla tangic in res ne veš kako to zgleda na tvoji lepi ritki. Jaz prvič nimam nobenih tokov (btw: močan beli tok pomeni, da imaš kakšno glivično ali ne vem kakšno obolenje, pojdi h ginekologu!), drugič pa saj muca je pokrita s tangicam, samo rit ni!!
Tako, da kavbojke niso nič zapacane, razen verjetno pri tebi, kot sem rekla; pojdi k zdravniku.
Čao!
Že dolgo me ni blo klele gor, pa vidim, da se ni nič spremenilo …
Pa bom vseeno samo odgovorila in to čist po pravici ….. čeprav sem do pred dobrim letom bila pristaš klasike v zadnjem času ne morem nosit drugega kot tange. se mi pa pri tangah zdi, morda še bolj kot pri klasiki, pomembna kvaliteta materiala.
Mislim, da tangice pašejo SAMO na lepo rit!!
Jaz imam žal bolj ploščato in sem v njih taka kot kot bi gledal odrezan zidak, ki se ga drži špaga.
Ha, ha, ha, kakšen kreg! Prav smešne ste, da veste. Kako se šele zdajle dedci naslajajo nad vami… Kot kure.
Kreg okrog tangic :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sama nosim navadne gate, čipkaste gate ali pa tangice, odvisno od tega, kaj mi tist moment pade na pamet in paše na rit.
čao
nic me ne motijo,oziroma bolj me motijo navadne hlacke ker se mi zdi,kot da bi bila v plenici 🙂 🙂 najraje od vsega imam tangice,nosim jih vedno – razen ponoci.
Jaz jih nosim včasih poleti, drugače pa kakšne lepe hlačke – bikini stil.
najbolje da ste brez, tange so samo za rajcanje dedcov – pa rečte če ni res!
kaj pa štrumpantlne, a jih noste?
Najbolje, da zacnemo nosit stare bele bombazne gate, jih vsake tolk prekuhamo, pa vsake par mesecev bo kaksna stara mama na novo elastike napeljala, pa bo. Pa bomo zadostile potrebah higiene in morale. Pa decov ne bomo rajcale, pa izza kavbojk nam bo gledala samo 2 cm debela scufana elastika.
hehe pika 🙂
Mal pozno, ampak šele dons sem odkrila tale forum in me je že nasmejal do solz. Tele nesrečne tangice.
Dejte mi povedat, kaj pa mislite o tangicah na moški rit(k)i. Meni osebno so prav nesimpatične. Za razliko o ženskih, ki so mi prav všeč. Pa tista zgoraj omenjena higiena gor ali dol. Je čisto od vsakega človeka odvisno, kako skrbi za svojo čisto rit. Pa naj nosi eno ali drugo. Ali pa nič.
Lepo je seksati v tangicah.
Forum je zaprt za komentiranje.