Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čista zloba………

čista zloba………

Zakaj?,,,,
..se pupike recimo povprečne lepote več trudjio, da ohranijo razmerje kot pa tiste, ki o sebi mislijo, da so zapeljive in se jim ni mogoče upreti??!!!!
..in kaj je tragikomično..hehehe…..da so tiste povprečne mnogo boljše ,,ufff…..
KOmentar frendi?????

IN še…..kako bi ocenili samo/samega sebe v sexu?

a/ ste dober *ebač/ica?
b/ solidno?
c/ lahko bi bilo bolje-se še učim?
d/ ni mi rešitve ob mojem partnerju/ici!

…saj vemo, da celo življeneje delamo na tem, da se nekako poboljšamo in da si izmišljamo vedno kaj novega….toda, ko ostane nekje sami s sabo v kotu in se zamislite:…ste zadovoljni s sabo in ali bi…če bi??!!

lep petek……haha

leta letijo - iščem stevardeso.....

:-)))))
sploh ne bi rekla, da je tako kot trdiš :-))
če je meni nekdo zanimiv, ima lahko velikaaaaaaaaaaaaanski trebuh, lahko je brez las, ima kriv nos, dolga ušesa, celo muštace bi s težkim srcem tolerirala, le da je zanimiv, iskriv, da ima srce na pravem mestu, da mi je lepo v njegovi družbi, da NE odpre usta le vsake pol ure, pa bom srečna in ga ne bom izpustila iz rok za vse nasvetu ne.

Po drugi strani pa ima lahko poslansko plačo, lepe noge, popoln popek, lahko nosi gate najboljših znamk, zaradi mene ima lahko najtabel pomembne ta stare v celi evropi, toda če je istočasno en sam živ dolgčas, se lahko pred menoj postavlja na vse štiri, pa ga ne bom šmerglala za noben gnar !

P.S.
kaj mi daš, ko sem ti izdala največjo žensko skrivnost ?!?
:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

no….odvisno, če bo tvoja želja dovolj zahtevna…

čakam?

hm..
recimo, da prevzameš za kakšno leto vlogo Šeherezade .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ti sultan..upsssssssssss

Zakaj?,,,,
..se pupike recimo povprečne lepote več trudjio, da ohranijo razmerje kot pa tiste, ki o sebi mislijo, da so zapeljive in se jim ni mogoče upreti??!!!!

tu sploh ne gre za lepoto, ampak ošabnost

..in kaj je tragikomično..hehehe…..da so tiste povprečne mnogo boljše ,,ufff…..

kaj pa je povprečno?? kaj je sploh lepo?? in kaj grdo???

nekatere besede so tako brezveze, med te spadajo lepo in grdo, pa tudi povprečno.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

New Report

Close