Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čistila dexal

Čistila dexal

Sploh niso slaba. Žal da jih nisem ze prej uporabljala, kupila. Njihov detergent za posodo moder s sodo bikarbono je odlicen.

Z vijola dexalom( lavanda pavimenti) sem ravno sedaj obrisala lesene povrsine od vrha do tal v spalnici, dnevni, hodniku, vrata, stole, steklena vrata in vitrine. Ne pusca lis, vonj je prijeten in presenetljivo ok.

Pravtako je prijetnega vonja in dobrih rezultatov za kopalnico – dexal za vodni kamen na sprico( dexal scioglicalcare).

Ugodne cene in nic slabsi kot kak  drazji Ajax.

Se kaj od dexal ok?

Kapsule za pranje perila so tudi ok( zelene, modre)

Še nisi probala odmaščevalec? Spuca vse! A ma res VSE! Še olje od avta če pušča spuca v momentu. Pa fleke na tekstilu, pa insekte pobije…Obstaja v različnih vonjih, sivka, limona in marsilia. No meni je marsilia zoprn vonj (pač meni osebno, nekaterim je všeč), najraje imam sivko.

Potem, če se rada zadušiš od dišave, je še nek univerzalen v roza spej pumpi, vonj vrtnice. Z njim sem pred ene pol leta prebrisala notranjost ene omare in  še zdaj diši. Tu so res malo pretiravali z dišavo 😉

Ja jaz sem tudi imela ta roza sprej in prav glava boli kolikor diši. Pač nekaterim je všeč. 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Iiiii, 02.07.2021 ob 15:37

Ja jaz sem tudi imela ta roza sprej in prav glava boli kolikor diši. Pač nekaterim je všeč. 😉

Ja, močni so, mene so pa roke, če nimam gor rokavic.

Upam, da se ne bo pokvaril sedaj, ko je nekdo rekel, da je dobro. Še vsaka stvar, k je bila malo v redu, se je v roku nekaj let pokvarila, v neko ceneno ponarejeno robo… kot v neko ceneno ponarejeno robo.

Je bil Aril v redu, sedaj je videti kot nek cenen ponarejen prašek, sedaj mi je začel smrdeti, k mi prej nikoli ni, da naprej ne naštevam. Npr. milka… drugih stvari pa dobiti ne moreš.

odmaščevalec, 02.07.2021 ob 14:26

Še nisi probala odmaščevalec? Spuca vse! A ma res VSE! Še olje od avta če pušča spuca v momentu. Pa fleke na tekstilu, pa insekte pobije…Obstaja v različnih vonjih, sivka, limona in marsilia. No meni je marsilia zoprn vonj (pač meni osebno, nekaterim je všeč), najraje imam sivko.

Potem, če se rada zadušiš od dišave, je še nek univerzalen v roza spej pumpi, vonj vrtnice. Z njim sem pred ene pol leta prebrisala notranjost ene omare in  še zdaj diši. Tu so res malo pretiravali z dišavo 😉

Ne poznam.

Rozast za stekla mislis? Ta lepo disi, a meni je pustil fleke in ga nisem vec uporabljala.

več ali manj vse za pomivalca…primerljivo s calgoniti, jari

kupujem tud njihovo marsiglio za pranje (prašek, tekoči detrgent)…super zadeva

Kje nabavljate omenjena čistila?

Ze dolga leta upprabljam Dexal cistila iz Eurospina, vsa razen za perilo, ta mi nekako ne potegnejo, kupim sicer vsakih nekaj let, ko mi zmanjka doma in sem ravno v Eurospinu in se mi res ne da v drugo trgovino, ampak do zdaj mi je bil ok edino en pralni gel za perilo, v embalazi podobni Arielu. Tisti z marsejskim milom mi pa smrdijo, da se kar dusim.

Torej, cet za posodo, tablete za posodo, cistilo za mascobo in za kopalnico, sredstvo proti vodnemu kamnu, belilo v prsilki uporabljam za wc, cistilo za steklo, cistilo za parket in robcki za perilo,skratka vsa kemija razen praskov za perilo.

Kje kupujete, 03.07.2021 ob 07:53

Kje nabavljate omenjena čistila?

Eurospin oz skrajšano Spin.

Grem 1x mesečno, kar zmanjka meni ali drugim.

Za pomivalni stroj mami kupim tekoce sredstvo v modri embalazi. Mislim da je okrog 3 ali 4 eur, ko je znizano pa nekaj cez 2 eur.( ne vem natancno) Zakaj bi kupovala jar, somat, finish ko so dragi. Pa se denar mi ne da. Prej sem ji te drazje, zadnje leto pa kar to in je zadovoljna. Jaz pa tudi, ker je ceneje zame.😅

Pridna_punca, 02.07.2021 ob 16:51

Ne poznam.

Rozast za stekla mislis? Ta lepo disi, a meni je pustil fleke in ga nisem vec uporabljala.

Ne, ni za stekla, univerzalno čistilo je. V močno roza plastenki na šprico. Čisti dobro, ampak meni je parfum premočan, pa imam rada dišeča čistila. No morda pa je komu taman 😉

odmaščevalec, 03.07.2021 ob 11:18

Ne, ni za stekla, univerzalno čistilo je. V močno roza plastenki na šprico. Čisti dobro, ampak meni je parfum premočan, pa imam rada dišeča čistila. No morda pa je komu taman 😉

Katero to?🤔

Ime, link slike prosim.

V mislim sem imela prej tega. Za sipe. Ita – vetri.

Je mocno rozast na prsilko.

https://www.google.com/search?q=dexal+multiuso&oq=dexal&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i60.2368j0j9&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Pridna_punca, 03.07.2021 ob 11:30

V mislim sem imela prej tega. Za sipe. Ita – vetri.

Je mocno rozast na prsilko.

https://www.google.com/search?q=dexal+multiuso&oq=dexal&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j69i60.2368j0j9&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Ja tale je. Ni ravno za šipe, piše multisuperfice, za več površin oz za razne površine. Pa piše super profumato, super parfumiran, no to je res.

New Report

Close