Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čistila LUNA

čistila LUNA

Dnevno me spremljajo te reklame za menda slovensko čistilo. V taki lepi embalaži so. In da me ne bi samo embalaža zavedla….

Me samo zanima ali jih je katera že preizkusila:
– prašek za perilo
– mehčalec
– detergent za posodo

A majo še kaj drugega?

Lep vikend in čimmanj pospravljanja.

Daj, malo pobrskaj z iskalnikom, ker o teh čistilih je bilo pa res že veliko napisano.
Pa lep vikend tudi tebi. Izkoristi vročino in sonček.

Uporabljam mehčalec in za posodo pomivati ‘cet’ in sem res zadovoljna. Perilo ful nežno diši, tak res ‘neumeten’ vonj…sploh ne vem kako bi opisala ampak res prijetno..
Detergent za posodo je pa zelo prijazen do rok. Se mi zdi, da mi mnogo manj izsuši kožo rok…

Imam mehčalec, najlubši nam je Vrtnica-potonika, cunje res lepo dišijo in vonj ne izgine po nekaj urah, je pa res, da ga dam malce več, kot piše na embalaži, ker imamo vodo polno “kamna”, od včeraj pa imamo tudi tekoče milo, zaenkrat smo zadovoljni. Tako, da ostalo še pride na vrsto, ko staro zalogo porabim.

Jaz zaenkrat preizkušam samo sredstvo za pomivanje posode, ki mi tako diši, da bi najraje se skopala v njem :-).

Prašek in mehčalec sta enkratna , ostalih stvari še nisem probala.

Vse je močno predrago. Pa še kičasta embalaža. Jaz sigurno ne kupim nič.

Mogoče res nekoliko dražje, a bolj koncentrirano, zato porabiš manj.

Meni je detergent in mehčalec za perilo super.

lp, ewy

Ja, samo če je še večji koncentrat, je še bolj umetno, a ne? Pa pravijo, da je naravno… Sem povohala dva mehčalca v trgovini, pa mi noben ni ne vem kako lepo dišal – katerega pa ve uporabljate?

Za “štos” sem kupila mehčalec. Je čisto OK – ni pa nič posebnega.
Pa še poceni ni.

Kupila mehčalec, diši, ampak brisače so po Cooccolinu ali lenorju ali Silanu čisto nekaj drugega, je pa to stvar navade…..

Milo za roke je zanič, ostalega še nisem probala.

Ma probaš pa je… če ti ni všeč, ne kupiš več… 🙂

New Report

Close