Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čistila Luna

Čistila Luna

Kupila sem mehčalec Luna in mi je zelo všeč.Kakšne so pa kaj druge stvari?

Meni predrage.

edina stvar ki drži je, da lepo dišijo vsi izdelki.Učinkovitost pa nula

Zdravo,
meni čudovito diši mehčalec z mandlji (samo ta), dober je tekoči prašek za pisano perilo, krasno diši tekoči prašek za temno perilo :), dobro (in lepe, dekorativne embalaže) je milo z vrtnico, ni pa mi bil všeč detergent za pomivanje posode. Moram pa reči, da pri nas prav velike izbire Lune ni. Ali hitro prodajo ali ne naročajo?
LP;
KImy

Ja, še to- je že res, da ženske veliko damo na zunanji videz, vonj,..ampak tudi z rezultati pranja sem zadovoljna!

Zelo zadovoljna.

Z mehcalcem sem zelo zadovoljna, ne samo z vonjem, tudi z mehkobo.
Drugih sredstev nisem probala, so mi dragi in cakam, da mi nekdo nekaj fejst pohvali, da kupim in probam. embalaza mi je pa vsec – nekaj novega, drugacnega.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Mehčalca sta mi všeč tisti z vrtnico in tisti z vonjem po pudru. Trenutno imam tudi tekoče milo, ki diši po mandarinah (piše pa na embalaži menda pomaranča in meta; se ne spomnim, ker sem ga prelila v drugo posodico). Ampak to milo sem kupila enkrat in bolj slučajno, drugače so meni tudi te Lunine zadeve, razen mehčalcev, kar malo predrage.

jst sem imela prašek v zrnu za pisano perilo..mi zelo lepo diši in opere vredu, vendar ga je v našem kraju po vseh trgovinah zmanjkalo..kje pa je najcenejši??

Živjo,

tabletke za pomivalni stroj – katastrofa, jih ne kupim nikoli več.

No, jaz pa ravno obratno – tabletke za pomivalni stroj – zelo zadovoljna. Pa še folija se stopi in jih ni treba odvijati.

Všeč mi je prašek za pisano perilo, za belo ni dosti učinkovit.
Mila mi lepo dišijo, predvsem vrtnica.

New Report

Close