Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čistilec oken Vileda ali Karcher

Čistilec oken Vileda ali Karcher

Pozdravljeni!
Odločam se za nakup čistilca za okna. Kateri se obnese pri vas?
Hvala za vse informacije.

Nobenega. 🙂 Karcherja sem prodala naprej. Ni slab, toda dejstvo, je, da, če imaš malo za pomit, se ne splača denarja zapravljat, če imaš pa veliko, gre pa veliko hitreje klasično pomivanje. Pa saj pri steklih je še najmanj dela glede pomivanja oken. 😉

Glede na ceno me je skoraj sram priznati, vendar je tako, da imam težave z rokami in me pomivanje oken precej izmuči – imam vorwerkov pomivalec za okna, ki ga v bistvu samo držiš, ne rabiš nobene sile. Meni se zdi super, okna v celem stanovanju imam pomita v pol ure.

Za K. ne vem, jaz imam Viledinega, super je!!!

Jaz imam Kärcherja in sem zadovoljna. Pomijem z eno cunjo, zbrisem pa pol s tem in gre hitro in brez lis. Jaz bi ga ponovno kupila, res takoj.

Šipe so itak pomite v šusu, če le ne pomivaš oken 1x na leto. Okvir in vse ostalo moraš pa itak prebrisat in ga ni pripomočka, ki bi to naredil namesto tebe.
Sem probala nekaj teh izvedb in pri nobeni ni, da ne kaplja in curlja ali pa brišeš zelo počasi in kakorkoli obrneš, ali moraš pobrisat curljanje ali pa si počasen. Pa še robove ne zdela dobro in moraš večkrat potegnit. Skratka, jaz sem picajzla in meni je najlažje našpricat okno s čistilom za steklo,obrisat s papirnato brisačko in potem s to vlažno brisačko potegnit še po okvirjih okna. Če to počneš redno, okna niso umazana in očistiš 7 oken in panoramsko steno 2*2,5m v manj kot pol ure.

Aha, očitno so to čisto drugi sistemi kot vorwerk. Pri njem nič ne kaplja, samo potegneš in je, tudi pritiskati ni treba nič. Glede okvirjev pa drži, jih je treba ročno.

Imam Kirher (tisti samo za okna) in nič ne kaplja in nič ne curlja. Je super. Res pa, da imam hišo in posledično veliko oken, pa še k sinu in snahi grem umit okna.

karcher ima okoli 10 modelov, tako da povej katerega gledaš

New Report

Close