Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Čistilka bo imela plačo višjo od učitelja

Čistilka bo imela plačo višjo od učitelja

Kaj nekaj pišete,da bo imela čistilka večjo plačo od učitelja.Kr nekaj na pamet pišete.Sem zaposlen v javnem sektorju skupina J,pa sem malo več kot čistilka,pa niti slučajno nimam in nebom imel takšne plače kot učitelj.Pa ko smo že dlih pri učiteljih.Si ne zaslužijo svoje plače in pika!!!!

Nobena čistilka ne dela 8 ur na dan, morda 4 ure, kolikor jaz vem. Tisto svoje delo hitro odpikajo, vmes pa še kaka kavica, pa klepet … najbrž pa imajo še za to prenizko plačo, bi rekla.

Odgovor na objavo uporabnika
Mandolinamina, 17.01.2023 ob 09:40

Čistilka bo po novem imela plačo višjo od učitelja v šoli. Minimalna plača je res da 880EUR, a čistilke dobijo za vse prireditve, popolndanske in podobno neke dodatke. kar jim skupaj znese kar nad učiteljevo plačo.

Ta vlada se heca!

saj lahko gre ucitelj cistit, kdo mu brani?

Nobena čistilka ne bi smela imeti plače višje od učitelja začetnika. Enostavno to delo ni primerjivo.

Kot prvo je učiteljev preveč, glede na število otrok v generaciji.  Kot drugo vsi smo hodili v osnovno šolo in smo videli zagnanost učiteljic za kvalitetno delo. Če smo imeli v generaciji eno, ki je izstopala v pozitivi, je bilo veliko. Večina pa prežete z  frustrirajočimi čustvi do otrok.  Priprava na pouk,  za osnovno šolo pa tudi nek intelektualni presežek , po 5 letih je čista rutina. Da se mora pa en programer, strojni ,elektro in  še kakšni inženir  v svojem prostem času 3X več izobraževati, je pa dejstvo.

Pravilno, saj dela 8 ur!

kakšne laži in izmišljotine so to…

Na Hrvaški obali čistilke plačujejo od 10 do 20 € na uro. Ker tudi cistilka (dobra) ne more bit vsak.

Eno je zares biti žrtev, drugo pa igranje žrtve, učitelji, zdravniki, zobozdravniki, policisti, ustavni sodniki,… Pametnemu popolnoma dovolj!

kdo pa brani uciteljem da se popldan delajo tako kot cistilke?

Pravilno, da bo imela večjo plačo od učiteljev, saj tudi dela veliko več kot učitelji.

Sem starš. Dobim tudi jaz kaj plače učitelja, ker vsak dan z otrokom delam za šolo 2 uri???  Nič jih ne naučijo v šoli, starši moramo doma opravljati delo učiteljev!!!!

Preveč so plačani šolniki.

Čistilka pa z dodatki vred dobi neto 600€. Bruto plača čistilke je 890€.

Odgovor na objavo uporabnika
Hy5xz5, 28.03.2023 ob 18:44

Sem starš. Dobim tudi jaz kaj plače učitelja, ker vsak dan z otrokom delam za šolo 2 uri???  Nič jih ne naučijo v šoli, starši moramo doma opravljati delo učiteljev!!!!

Preveč so plačani šolniki.

Čistilka pa z dodatki vred dobi neto 600€. Bruto plača čistilke je 890€.

kaj pa če bi svojega butastega sina naučila, da posluša med poukom, namesto da meče papirčke, se meni s frendom in zajebava učitelja?

Čudno, kako mojega vse naučijo, tvoj pa nič ne zna.:)))Mi je sin povedal, da je zadnjič učitelj rekel enemu neprilagojencu, da potem pa spet ne bo znal, ker ne posluša razlage, pa mu je mulc odgovoril, da saj ima itak inštrukcije, mu bo že inštruktor razložil. No, pri tvojem mulcu je isto, samo da si ti ta inštruktorica.:))

Učitelji so dobili 9% višje plače v zadnje pol leta, pa se pogajanja sploh še niso začela. Verjetno dobijo dodatnih 10% glede na trenutne izkušnje z vlado.

Bravo

Pa pejd za čistilko😁😁😁

It’s the movie they really don’t want you to see: #WhatIsAWoman?

Watch the explosive documentary starring @MattWalshBlog FREE on Twitter for 24 hrs. pic.twitter.com/qDi7thCNid

— Daily Wire (@realDailyWire) June 2, 2023

New Report

Close