Čistilka bo imela plačo višjo od učitelja
Mandolinamina, 17.01.2023 ob 09:40
Čistilka bo po novem imela plačo višjo od učitelja v šoli. Minimalna plača je res da 880EUR, a čistilke dobijo za vse prireditve, popolndanske in podobno neke dodatke. kar jim skupaj znese kar nad učiteljevo plačo.
Ta vlada se heca!
saj lahko gre ucitelj cistit, kdo mu brani?
Kot prvo je učiteljev preveč, glede na število otrok v generaciji. Kot drugo vsi smo hodili v osnovno šolo in smo videli zagnanost učiteljic za kvalitetno delo. Če smo imeli v generaciji eno, ki je izstopala v pozitivi, je bilo veliko. Večina pa prežete z frustrirajočimi čustvi do otrok. Priprava na pouk, za osnovno šolo pa tudi nek intelektualni presežek , po 5 letih je čista rutina. Da se mora pa en programer, strojni ,elektro in še kakšni inženir v svojem prostem času 3X več izobraževati, je pa dejstvo.
Hy5xz5, 28.03.2023 ob 18:44
Sem starš. Dobim tudi jaz kaj plače učitelja, ker vsak dan z otrokom delam za šolo 2 uri??? Nič jih ne naučijo v šoli, starši moramo doma opravljati delo učiteljev!!!!
Preveč so plačani šolniki.
Čistilka pa z dodatki vred dobi neto 600€. Bruto plača čistilke je 890€.
kaj pa če bi svojega butastega sina naučila, da posluša med poukom, namesto da meče papirčke, se meni s frendom in zajebava učitelja?
Čudno, kako mojega vse naučijo, tvoj pa nič ne zna.:)))Mi je sin povedal, da je zadnjič učitelj rekel enemu neprilagojencu, da potem pa spet ne bo znal, ker ne posluša razlage, pa mu je mulc odgovoril, da saj ima itak inštrukcije, mu bo že inštruktor razložil. No, pri tvojem mulcu je isto, samo da si ti ta inštruktorica.:))
It’s the movie they really don’t want you to see: #WhatIsAWoman?
Watch the explosive documentary starring @MattWalshBlog FREE on Twitter for 24 hrs. pic.twitter.com/qDi7thCNid
— Daily Wire (@realDailyWire) June 2, 2023