Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek čistilo za INOX

čistilo za INOX

Prosim, svetujte dobro čistilo za inox. Očistila bi rada kaminsko napo.

Nazadnje sem kupila Ajax Professional glass & inox. Nisem zadovoljna, ker žal ostane vse lisasto.

Pozdravljena! Delam v podjetju, ki izdelujemo izdelke za vinogradnike med izdelki imamo tudi inox, ki se uporablja za umivanje inox sodov.Probaj pogledat in povprasat v baumax in njim podobne trgovine, kupi inox in videla bos, da ni boljsega cistila.Pri nas ga uporabljam za ciscenje vseh povrsin le za stekla ne, ker se prevec maze.Le pazi, da uporabljas rokavice.Upam, da sem ti kaj pomagala.

V vseh trgovinah prodajajo čistila za inox. Ne vem sicer, kako se imenuje, ampak je taka majhna, plastična siva plastenka. Nekaj kapljic tega čistila daj na suho papirnato brisačko in z s tem sčisti napo. S tem lepo premaži, potem pa vzemi viledo, vročo vodo in še enkrat obriši. Moj inox se sveti :-))

Hvala punce, definitivno bo treba po kaj novega v štacuno. A bi rada kaj konkretnega, ker mi je škoda na slepo poizkušat.
Problem moje nape niso kakšni mastni madeži ali kaj podobnega, trenutno je problem ta, da je vsa lisasta, od prstnih odtisov predvsem pa od Ajaxsa ;(

Sprej za čiščenje stekel od Amwaya.

Posprejaš, obrišeš s papirnato brisačo in je čisto. Brez izpiranja in glancanja…..

A nisi šla ti likat???? :)))))))

Pusti zdaj inox napo – peglezn v roke, da bo jutri lepši dan :))))))

A nisi šla ti likat???? :)))))))

Pusti zdaj inox napo – peglezn v roke, da bo jutri lepši dan :))))))[/quote]

Micka, sori, da smetiva, ampak ji moram dat odgovor – jaz sem vunder vomen – peglam, pucam in visim na netu. Na koncu ni pa nič narejenega :-))
Micka, kot odpustek za smetenje sem šla gledat, katero čistolo imam. To je Mr. Muscolo s svetlo zelenim pokrovčkom. Pa lepo čisti!

Buhlonej super vunder vumn 😉

jaz pa uporabljam smac sgrassatore (bela tekočina v prozorni steklenički na pumpico)-gor je narisana tudi napa. mr. muscolo mi je puščal grde lise, ta smac pa je ČUDOVIT. z viledo najprej na mokro obrišeš napo, nato daš gor čistilo, ponovno obrišeš z v vodo namočeno viledo in na koncu obrišeš še s suho brisačko! In tudi prah se ne nabira tako hitro, pa vse se sveti kot novo. probaj

res res dobrp čistilo je Nanotreat, imajo pa tudi neko podobno in malo cenejše čistilo – profitreat, ki se dobi v Bauhausu.
To je tole
http://profitreat.si/profesionalno-ciscenje/povrsine-iz-inoxa/

New Report

Close