čistilo za kopalnico
Iščem kvalitetno čistilo za kopalnico in WC.
Imam novo kopalnico, na pipah se mi dnevno nabirajo bele lise od apnenca, kar naprej brišem.
Ne bi rada preveč agresivno sredstvo, da ne poškodujem ploščic, pip. Tudi v tuš kabini imamo temne ploščice, tudi tu so bele lise od vode. Kako naj čistim?
Kaj uporabljate? Prosim za priporočila!
hvasla
Kolpasan ima enega zelo dobrega, dobi se v Merkurju.
Dober je tudi Mr Musculo za kopalnico, neagresiven, a učinkovit.
Alkoholni kis je tisti beli kis za vlaganje, ki ga dobiš v vsaki trgovini z živili. Jaz ga uporabljam namesto mehčalca.
Jaz uporabljam kis za vlaganje. Nalijem ga v plastenko z razpršilcem , poškropim in potem obrišem z mokro gobico.
Z njim čistim vse, od posode, kuhinjskih omaric, ploščic na stenah in tleh, WC školjko, pipe, šipe… Za vodni kamen je to najboljše čistilo, je pa tudi razkužilo, razmasti maščobo in tudi nevtralizira vonjave. Skratka idealno in še zelo poceni.
Priporočam kis. Najboljši je tisti za vlaganje. Naliješ v plastenko z razpršilcem, poškropiš in obrišeš z mokro gobico.
Jaz ga uporabljam za vse, od posode, omaric, ploščic, pip, WC školjke, šip… Za vodni kamen ni bolj učinkovitega sredstva. Je pa tudi razkužilo, razmasti maščobo in odvzame neprijeten vonj.
Pa še zelo poceni.