Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČISTILO ZA PARKET

ČISTILO ZA PARKET

Lep dan!
Imam že star zguljen parket, pa me zanima kakšno čistilo uporabljate, da dobi parket malo svežine po vsakem pomivanju tal?

Sama sem do sedaj uporabljala univerzalno čistilo iz LIdla ali Hoferja, pa se mi zdi, da bi bilo vseeno dobro uporabiti kaj bolj učinkovitega in osvežujočega.

Še naprej lep dan, meni pa podajte kakšen nasvet.

http://trgovina.mercator.si/market/cistila-29564/cistila-za-dom-29679/cistila-in-loscila-za-razne-talne-povrsine-preproge-30111/loscilo-za-tla-glanzer-1-l-4001499013133

Parket pomijem samo 1x na mesec, drugače ga posesam cca 1x tedensko, 2-3x tedensko pa ga prebrišem s suho krpo oziroma tistimi suhumi robčki za tla. Imam tudi povoskane krpice za tla za enkratno uporabo, vendar te uporabim redko, morda 1x mesečno.
Parket ne mara preveč vode. Tudi ko ga pomivam, zelo ožamem krpo, da je samo vlažna in se tla hitro posušijo. Uporabljam pa čistilo za parket, na vedro vode ga dam le za 1 zamašek.

Emsal Ultra Shine, v Mercatorju

Tisto kar kupite v navadnih trgovinah ni niti slučajno dobro za vaš parket. To bi vam moral povedati že tisti, ki vam je parket položil.
Jaz uporabljam čistila Bona. Predvsem v Evropi so visoko v vrhu po kakovosti, pa cene so tud dostopne. Poleg tega imajo pa eno res hudo “metlo” k jo jst ne zamnejam za nč na svetu. Res Spray Mop je zakon!!!!!

New Report

Close