Čisto resno vprašanje…za vse
…čisto resno me zanima….eno vprašanje imam….za vse samske…poročene….fante…punce….moške…ženske…bla, bla, bla….tiste iz gmajnice in tiste iz kletke……
A SE BOMO MI SPLOH ŠE KDAJ SREČALI?
…pa čeprav samo na enmu kofetku???? Ampak res…tako….v večjem številu??
Za mlade mamice + novo pečene mamice……pripeljite ta mikene s sabo:))))
Fajn bi blo ja se ponovno kaj dobit … Samo se mi zdi, da so se okoliščine tako zelo spremenile, da bo ta zadeva “v večjem številu” težko izvedljiva … Mislim, da je edina šansa, da se kaj vidimo ta, da se pač srečamo dva ali maksimalno trije naenkrat … pa še to samo tisti, ki smo bolj v bližini …
:((((
Lp, Bgv
cmoka Bugi….s ta mičkenimi se bomo itak srečale….po možnosti bo še Helčika kej “naštepala”:))) pol bomo pa lahko vse tri po G. gor in dol hodile:)))
Kar se foruma tiče…jaz bi se takoj še kdaj srečala…sam mi je težko ta mičkenega doma pustit….je pa res, da se potem ne moreš v miru pogovorit…sam…je še tako mičken…da ga bi res težko samega pustila…
Ne vem…kaj praviš?
Jaz bi verjetno tudi težko pustila ta malčka doma za it na srečanje … Ne vem. Saj bi ga sicer pustila očiju … sam. Letos, ko upam, da bom še polno dojila, bo sigurno bolj težko. Edina varjanta za nas je, da se dobimo z malčki … :)))) (ja … za Helčiko držimo pestke, da se bo kej kmalu prijelo … … mogoče že drug teden, a? :))) ;))) … a ne bi blo fino?) :))))
Sicer pa … saj se bo vse sproti videlo kako in kaj. Preveč načrtovat je tako ali tako najslabše …
Lp, Bgv
no…to hočem rečt….kako bi izgledalo, da novo pečena mamica pusti otročka v varstvu? Sej ne rečem…rada bi šla sama malo ven…sam ne vem…se mi zdi, da mi bi ves čas neki ležalo na duši….In to z dojenjem….to te pa full dobro razumem….no…pri meni je zdaj že malo lažje…ker je začel jest že drugo hrano…..
CMOKA…dej piši kaj na mail….se več pomenimo.
Zdej moram it ker ta mikeni joka…