Čisto sem iz sebe…
Kar se mi je pa danes zgodilo, pa se mi še ni v življenju. Sem nosečnica in ker me na vsake pol ure začne tiščat na WC, moram vedno iskati stranišča. No in danes sem bila v trgovskem centru Loka na Vrhniki, ko sem po nakupu pričela iskati WC. Ko ga končno najdem…katastrofa od Wc-ja, ampak si rečem, samo da je. Vrata so bila brez kljuke, tako na notranji kot na zunanji strani. Z nogo sem pridržala vrata in nenadoma so se vrata zaskočila, jaz pa sem obtičala v stranišču in pričela tolči po vrati kot nora. Na srečo me je kmalu slišala neka ženska in šla po pomoč. Skratka, pol ure sem čemela na WC-ju in bila kolikor toliko pri sebi. Medtem sem poklicala še moža, naj me pride rešit, če pomoč kaj kmalu ne bo prišla. Pa je vendarle prišel moški s kljuko in odprl vrata. Pričela sem jokati kot dež in tulila na možakarja, ampak on ni bil nič kriv za tak WC in taka vrata. Vse to je spremljala neka gospa in mi ponudila oporo v tistem trenutku. Hvala gospe in gospodu, ki sta mi pomagala.
Odgovorne za taka stranišča pa bi lahko bilo sram. Skrajni čas je, da se na Vrhniki končno odpre Spar, ker se mi je tale Loka še bolj zamerila.
To stranišče je res skret v najslabšem možnem pomenu besede in ne morem razumet, da lahko recimo Mercator, ki ima tam dve trgovini, dopusti kaj takšnega – največ strank ima namreč prav ta trgovina. Mislim, da je na vsaki zakotni avtobusni postaji, kamor čistilka zaide le enkrat na teden, boljše kot tam. Jaz bi zagotovo pisala upravi.
Se strinjam. Dobro, noseča, ajde recimo da so hormoni naredili svoje. Ampak taka panika zaradi pol ure v WC-ju. Pa vedela si, da prihaja pomoč in tudi možnost si imela obvestiti bližnje. Daj no, kaj pa če bi se še vse kaj hujšega zgodilo?
S tem ne pravim, da niso lastniki neodgovorni in da ne bi bilo treba popraviti kljuk. Jih ne zagovarjam, samo ljudje božji, če že za take malenkosti vreščite in delate paniko, kaj bi šele bilo, če bi se res kaj hujšega zgodilo. Saj ne bi preživeli.:)
Ko je mene (tudi noseča) tiščalo lulat v tuševem diskontu, sem na prošnjo če bi lahko šla na wc, od trgovke dobila odgovor če sem otrok da ne morem zdržati., ter da je okoli polno lokalčkov kamor grem na wc.Ko sem ji povedala da sem pač noseča me je spustila.saj vem da v takšnih trgovinah nimajo wc za stranke, ampak hudiča lahko bi jih pa imeli,….če jih mora imeti vsak lokal ne vem zakaj so trgovine izjema.
Hmmm, jaz sem v nosečnosti vsa jezna klicala v trgovino, ker so z dobavo kuhinje zamujali že več kot mesec dni, mi pa doma z že razstavljeno staro kuhinjo, in po treh besedah sem se začela jokati in lahko sem le odložila slušalko … enim nam pač hormon naredijo svoje.
Upam samo, da je Petra2 že izven obdobja slabosti, čeprav je bil WC blizu 🙂