Čistoča… kaj je to?
altea napisal:
> se opravičujem grdim besedam,ampak kako so ljudje lahko take
> SVINJE,da pelejo cucke na žale( na tisti kraj kjer ljudi
> posipajo) srat.To mi negre u glavo in jim privoščim,da bi tud
> na njih hodu kdo opravljat potrebo.Mater me je to
> razjezilo,šeenkrat se opravičujem ampak…..
> joj,joj,joj!!!!!!!!!!!
A tudi to?! Takim bi pa jaz sigurno kaj zabrusila.
Sem čistila v eni zelooooo ugledni veliki firmi, kjer naj bi zaposleni obladali v piko bonton.
Zjutraj: pridem v stranišče, da poberem smeti, na pokrovu školje pinta!
Kasneje, popoldne: avtomehanična delavnica, mehankarji črni od ušes do pet, kleli kot stari furmani, stranišča mi ne bi bilo treba ne pomest, ne pomit, školka čista. Ampak sem šla z mokro krpo čez, zaradi dobrega občutka.
Saj veste tisto: zgoraj kraljica, spodaj pr….a!
Snažilka napisal:
> Zjutraj: pridem v stranišče, da poberem smeti, na pokrovu
> školje pinta!
Kaj to pomeni pinta?
Drugače se pa strinjam z vsemi, meni grejo blazno na živce črepinje po tleh, pravzaprav vsa nesnaga, pa tudi recimo olupki od banane, ogrizki od jabolk, čeprav so biološko razgradljivi in ne škodujejo okolju, ampak v mestih je to ogabno. V gozdu ni nič hudega če vržeš ogrizek od jabolka na tla samo v okolju, kjer živi veliko ljudi, v parkih, na ulicah itd, je pa to za bruhat. Da vseh piksen, plastenk vrečk itd niti ne omenjam
Ajoj, skoraj bi pozabila, daleč najbolj ogabni so mi pa plunki na pločnikih.
da ne bomo metali vseh v isti koš, vendar je dejansko žalostno, da se ne skrbi za okolico
a ni lepšega pogleda, ko greš na izlet, ali pa samo na sprehod v bližini lastnega doma in da ni treba gledati smeti, ne vem, res mi ni jasno, ali je težko odvreči v smetnjak ali pa spraviti v žep do prvega smetnjaka
enkrat v lj sta dve frajli sedeli na klopci in nekaj veselo grizljali, prazno embalažo pa za sabo čez hrbet metali visoko v zrak in nato je padlo za njim na tla – če ne bi bila taka prpa, bi jima kaj rekla, še danes mi ne gre z glave. Od kje jima to? Zgled pri starših? Bodo tudi njuni otroci imeli tak zgled pri njima? Začaran krog, žal.