Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Čistoča stanovanja in režim

Čistoča stanovanja in režim

Kako skrbite zdaj posebej v teh časih korone? Kaj brišete vsakodnevno in kaj večkrat na dan? S čim? Mislim na mize, stole, tla, kljuke in ostalo.

…zorganizirat vseh zalog, too moram najprej da lahko počistim. Sicer pa zdaj bolj čiistim kljuke, stikala….

Podoben režim kot prej, le da večkrat pri čiščenju uporabim alkohol ali dezinfekcijska sredstva. Predvsem skrbimo, da mož česa ne prinese domov, ker mora hoditi v službo. Obvezno umivanje in preoblačenje po prihodu iz službe. Roke pa vsi toliko umivamo, da bi bile brez kreme že popolnoma razpokane.

Delam isto kot doslej. Morda sem si pri kuhi, med kuho, umila roke večkrat kot po navadi.
Oba morava hodit v službo. Zdrava sva.

Na splošno mislim, da so stanovanja zdaj zglancana kot še nikoli poprej (kjer je vsaj en priklenjen doma), vsaj pri nas bi se korona najbrž že pred zaprtimi vrati zagiftala. Še jaz se kdaj skoraj :/

Eni so si nardil zaloge wc papirja….jst imam pa zalogo raznoraznih dezinfekcijskih sredstev in pa seveda zaščitne opreme. Cel kup dezinfekcijskih robčkov, krp, sprejev, skratka raznoraznih sredstev. Neki sva sama nabavla, še več sva pa dobila.
Jbg, se je žlahta izkazala zarad moje nosečnosti in mi priskrbela “nema čega nema” 😉

Eni so si nardil zaloge wc papirja….jst imam pa zalogo raznoraznih dezinfekcijskih sredstev in pa seveda zaščitne opreme. Cel kup dezinfekcijskih robčkov, krp, sprejev, skratka raznoraznih sredstev. Neki sva sama nabavla, še več sva pa dobila.
Jbg, se je žlahta izkazala zarad moje nosečnosti in mi priskrbela “nema čega nema” 😉
[/quote]

Aja, briševa pa non stop VSE česar se kdorkol od naju dotakne. Imam dezinfekcijo nastavljeno po celm stanovanju na več koncih, da le noben od naju ne pozab pobrisat česar se dotakne.
Res, nikol nism imela tolk dezinficaran.

Obrišem kljuke, ko se vrnemo od zunaj. Zlasti še kljuko na vhodnih vratih (znotraj, zunaj).

New Report

Close