Čitati ali ne….
Devojka treba hitno da stigne na fakultet, busa nigde, razmislja ona samo kad bi naisao prevoz sve bi ucinila onom ko je poveze. Kad u tom momentu staje “Audi”, otvaraju se vrata, ona udje a u kolima decko njenih godina. • Dokle ides? – pita on. • Do fakulteta! • Moze ali da te pojebem! Pristade devojka, krene decko ali ne moze. Pocne da se izvinjava
govoreci:
• Ja sam student, procitao sam tri knjige od 500 strana za dva dana, molim te, izadji iz auta, sram me i da te gledam… Izadje devojka, kad nailazi “stojadin”, otvaraju se vrata, udje ona a vozac neki stariji covek ali vidi se gospodin: • Povezao sam te ali mora biti nekog seksa – rece covek. Navali on, op, op, op, ali nista, ne moze ni on! Pocne da se izvinjava: • Izvini, ja sam profesor, pregledao sam od jutros 90 vezbanki, sva su mi slova u glavi, molim te izadji iz auta, sramota me da te gledam. Izadje devojka, krene pesice, kad se zaustavi jedan kamion, ona udje, sofer rece: • Vozim te gde god hoces, samo da te malo kresnem! Devojka pristane i sofer prione na posao. Radi on, prodje pola sata, prodje sat, dva, tri, sofer i dalje trpa, kad na isteku treceg sata devojka, polumrtvim glasom, upita: • Majstore, je l’ citas ti sta, bog te jebo?
———————————————————————————————–
Dobro jutro gmajnica in en krasen dan….. brez čitanja :)))))
Jani
Kaž’ ti meni, Jani, a šta ti čitaš? Još uvije ona
žepna izdanja ?? E moj Jani, e moj Jani,
gdje je sada …………… šta ti ja znam, šta je bilo
naše ……….
Lep jutro Jani, cmoka, objemčka in seve – taisto
ostaim, ampak, ko je prvi, nije zadnji.