Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek citroen c3 picasso

citroen c3 picasso

Lastnike Citroena c3 Picasso bi prosila za mnenja/izkušnje s tem vozilom. Plusi in minusi. Hvala lepa.

Jaz sem super zadovoljna. Prvi mesec me je malo motila mehkost vozila. Pred tem sem vozila samo ekstremno trde avtomobile zato je bila razlika še bolj očitna.
Edini majhen minus je mogoče poraba. Pa spet…prejšnji je bil dizel in težko primerjam.

Drugače pa super. Prostoren, praktičen in istočasno majhen avtek. Ful lepo ga obrneš in je zato v mestu še bolj uporaben.
Dosti je odvisno od tega kaj ti zahtevaš od avtomobila.

Hvala za odgovor. Ja, iščem tak manjši, okreten avto. Koliko ti pa porabi? Voziš v glavnem po mestu? Takole na oko mi izgleda zelo všečen, pa zbiram mnenja.

Boljšega ženskega avta ni. Tako kot je napisala zgornja. Pri nas v službi smo si ga kar vse kupile.

Poraba je med 7 in 8 l/100km. (realno)

Nekdo je tu pred časom napisal da je to “babji” enoprostorec. Kar precej prostora znotraj in v prtljažniku, pa hkrati dokaj majhen.

lp, ela s

Imam 1.4, vozim pa izključno kratke razdalje kar je za porabo baje najslabše. Ko se segreje parkiram:) Pije pa med 7.5 in 7.9L Sem zasledila, da motor 1.6 je pa bolj varčen in pije okoli 7L je pa dražji pa si spet tam.
No ampak jaz sem tako zadovoljna, da mu to oprostim. Sem imela ohoho različnih avtov ampak ta je narejen po moji meri:)

Jaz mam 1.6 bencinar, vozimo se večinoma trije, poraba točno 7.0 l. Jaz sem nadpovprečno zadovoljen čeprav pravte, da je “babji avto”. Priporočam….

Hvala tudi ostalim za odgovore, vidim, da ste zadovoljni z njim. Ma, meni izgleda tako krasen, prostoren, a še vedno dovolj okreten in majhen za parkiranje po mestu. Ima ga prijateljica in ga tudi zelo, zelo pohvali. Bom razmišljala v tej smeri, pa malo spremljala razne akcije:)

New Report

Close