Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek City Park

City Park

Pozdravljeni,
a kdo mogoče ve ali je jutri City Park odprt. Na njihovi strani namreč nič ne piše!!

Hvala za odgovore

Je. Od 9ih do 21ih

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Prav lepo piše na sparovi strani, da so megamarketi odprti 9-15, ostali spari pa zaprti.

Zaprt je.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Sprašujem za celoten City park, ne za špar oz. interšpar ali megamarket. Hrane ne potrebujem!

ja kavč boš lahko kupila! Je odprto!

Saj ne misli kupovati kavča!

Otroke bodo peljali v igralnico!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Pa to ni več res!!! Saj ne misliš resno.

Pač, malo gremo na sprehod v City Park in mogoče še kakšen euro zapravimo(ali pa kakšen kavč, oz. novo kuhinjo kupmo- se ne bi branil)!!
Trgovci bodo pa tam, če mi pridemo al pa ne! Tudi jaz kdaj čez vikend delam, pa me ni konec!
Nas pa zelo sprošča sprehod med trgovinami v City Parku (skoraj bolj kot po naravi)

Pa še moja žena je odvisnik od nakupovanja !!!!

Jaz bi tudi pša danes malo v šoping, če bi le bil mali bližje ta City Park.

CP je odprt po nedeljskem delavniku – vse trgovine.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close