citypark- katera trgovina????

Zanima me ali katera mogoče ve, katera trgovina bo odprta jutri, nahaja pa se tik ob izhodu iz CITYPARKA na levi strani. Tisti izhod, ko greš potem proti BTC -hala A. V soboto sem šla mimo izložbe pa sem videla nekaj krasnih stvari, pa sem mislila če bi se bilo vredno oglasiti v torek ko bo otvoritev. V bistvu me zanima tudi na kakšni cenovni ravni se nahajajo ta oblačila, oblačila so bila že v izložbi, table z cenami pa so bile še prazne.
(v izložbi so bile jeans hlače z visoko zavihanim robom, z dvema (“umazano roza” ) črtama na robu, v kombinaciji z “umazano” roza puloverjem na V izrez.
Hvala za informacije!
menda bo odprt tudi ESPRIT ! se že veselim

ZERO. AMPAK JE BIL VČERAJ ŽE ODPRT, ČE JE TO TO…

Esprit je že na Čopovi v Sportini.
Jutri pa se v City parku odpre tudi H&M.
Komi čakam da minejo te otvoritve pa da se folk mal skulira..ne pa da si vzameš popoldne, da greš mal uizi nakupovat, uživat…prideš v nakupovalno središče pa se počutš k da si v mravljišče prišel..še klavstrofobična ratam

Men tut bl sede, da je čim manj folka…jest pa polno denarnico…pa samo šoping…JUPI

Bitchy, je bila res že včeraj odprta?. Sem mislila, da se vse te trgovine, ki so v novem sklopu odprejo 19.10. ?
Upam, da misliva obe na isto trgovino, ker se bom kar danes odpravila tja. in ne bom čakala na jutrišnjo gužvo.
Prosim, še enkrat premisli, je to zadnja trgovina na levi strani pred tistim izhodom, kjer greš potem naravnost čez parkirišče v BTC, halo A (mimo Massa)? Upam, da ne bom šla zastonj in je to res tista trgovina, ki sem jo imela v mislih tudi jaz.

Prej je bila tam Bata (če se ne motim), pomoje je to to. Ja zapomnla sem si jo pa zato, ker sem ful hudo bundico notr vidla. To je zraven Sportine, nasproti so pa bankomati! Na izložbi piše: ZERO. In ja, bila je odprta.

V Delu je reklama za H&M, Marks&Spencer, Orsay, Espirit, Swarovski, Mura. Kaj pa prodajajo v Orsayu-oblačila ali kaj?

Samo te trgovine so na drugem koncu in niso povezane s to trgovino, ki je predvidevam del Sportine!

Bitchy, to bo sigurno to -del Sportine in ni nič vezano na jutrišnjo otvoritev ostalih trgovin. JAz pa se mislila, da je tudi ta v sklopu ostalih- zmedlo me je predvsem to, da ni bila odprta.
Hvala ti!

Sem brala še na enem drugem forumu in je ta ZERO prava, sigurno!

Ja,v Orsayu imajo oblacila,ni drago,tudi ne prav dobre kvalitete in ga jaz ne priporocam.. Pa bolj za najstnice stil..

Danes (oz. včeraj) sem bila v City Parku… vsi so mrzlično pucali pa zadnje stvari pripravljali na jutrišnjo oz. današnjo otvoritev teh trgovin. Imela sem občutek, kot da pričakujejo obisk nezemljanov. Aja, City Park pa so zaprli že ob 18h.. enkrat toliko ki grem tam, izberem ravno napačen čas.

evo priznam sem bila:)….totalna gužva…kot da bi kaj zastonj talal….očitno so si res vsi vzeli dopust….v h&m sploh notri niso spuščal….si moral čakati vzunaj, da se je malo spraznilo. drugač mi je pa h&m cool-k so govoril, da je maribor bolj podn in lanska roba in tko…men se ni zdel-mi je dost bolj všeč kot v celovcu ali beljaku, kjer se komaj premikaš med stojali, pa vse je nametano in premešano

H&M je čist brezveze, pod kritiko! manjša trgovina kot v Celovcu, halo?! pa ista roba… žametne hlače kakršne lahko kupiš, sm js točno take kupila kkšn mesec nazaj v Celovcu… Edin kar se zares splača kupt so itak bombažne majice pa kkšn modrc in spodnjice. Majo nas za 3. razredne budale, Balkan pač. Če res hočš vidt kaj ma H&M morš pač skočt čez mejo – v Pariz al pa London! Ampak ker je to pač H&M bo cela Lj kupovala notri… no pa prijetno zapravljanje kajne?:)

ja,majo ful fletne cunce za otroce pa tut poceni.
Forum je zaprt za komentiranje.