Civilna poroka jeseni – kje? + glasba?
Pozdravljeni,
iščem predloge za lokacijo jesenske civilne poroke (ko je vreme bolj muhasto) v okolici Ljubljane. Zanimajo me predvsem bolj umirjene lokacije, bolj kje na obrobju, v naravi… Za cca. 50 ljudi, ne preveč drago, ampak mora pa biti lepo.
Če ima kdo kakšne podatke o okvirnih cenah in kaj vse je v ceno civilnega obreda vključeno (šampanjec, prigrizki…), mi bo zelo prav prišlo.
Poleg tega pa me zanimajo tudi kakšni predlogi za ne preveč drago glasbo na ohceti (do max. 400€), bolj umirjena varijanta, instrumentalna, jazz ali pa kakšni starejši godci, kak nevsiljiv umirjen duo… Skratka nič pretirano bučnega in vsiljivega, ker bodo tudi gostje bolj umirjeni in ne preveč plesno razpoloženi.
Sem bila do zdaj na veliko porokah in mi čisto noben ansambel ni ugajal – vse je bilo 10x preglasno, da se sploh ni dalo niti pogovarjat, eni so nabijali skoraj nonstop do 6h zjutraj tako glasno muziko, da ti je kar lobanjo dvigovalo in notranje organe premikalo, pa eni so kar fizično vlekli goste(ki niso želeli plesat) na plesišče in jih silili v neke zoprne igre, v pitje alkohola, skratka katastrofa, tega definitivno nočeva!!
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.
lp
Zadnjič sem na eni poroki slišala Trio Kranjc in bilo so fenomenalni. Igrajo najrazličnejše stile, izvedba na nivoju, prav vidi se, da uživajo v glasbi in nastopu. Poleg tega so zelo gledljivi, da se jih poslušati skoraj kot koncert, tudi če nihče ne pleše. Za ceno pa se mi niti ne sanja, bi bilo treba njih povprašati.
http://www.triokranjc.si/news.php
LP,
Lenka
Uau super, tele so čisto po najinem okusu, hvala za info Fashionista :).
Sem poslala povpraševanje, čeprav se bojim, da taki mojstri ponavadi računajo toliko, da si midva žal ne bova mogla privoščit. Šparava za hišo in bo zato tudi poroka bolj skromna, čeprav si še vedno želiva, da je lepa.
Tele so res super, zakon, definitivno čist nekaj drugega kar sem do sedaj poslušala na porokah.
Sicer tega nisi vprašala, pa vseeno.
Če potrebujeta fotografa se ponujam. Sicer sem “amater”. S fotografijo se ukvarjam že dalj časa, bolj resno (fotkanje na raznih koncertih in po ljubljanskih diskotekah) pa šele zadnjih pol leta. Ker vem da poroka ni niti približno, kot kakšni koncerti ali diskoteke, ne želim da karkoli pričakujete od mene. Zato tudi ne pričakujem nobenega plačila razen za prevoz, kar pomeni max 20 evrov. Imam vso potrebno fotografsko opremo.
Kaj več informacij in kakšne primerke mojih fotografij pa lahko dobite na: [email protected]
Aja in če ne bosta zadovoljna s fotografijami mi ni potrebno plačati popolnoma nič (za prevoz). Verjamem pa da se to ne bo zgodilo. 🙂
Lep pozdrav!