Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka civilna poroka – lj. grad

civilna poroka – lj. grad

Živjo, mene zanima, če je kdo v zadnjem času prijavil poroko na UE Ljubljana za LJ grad. Zanima me, kaj morava imeti s seboj in koliko je taksa?
Pa še eno vprašanje – koliko prostega časa (ur) naj bi bilo med civilno in cerkveno, da se v miru “prestavimo” in poslikamo? Cerkvena bi bila ravno tako v LJ.

Hvala in lep pozdrav 🙂

nevem če je v lj kaj drugače, vendar civilna poroka – obred ne traja več kot pol ure pa če ste potem zunaj kako urco za slikanje pa tko je fajn da je med porokama vsaj 2 uri razlike, v lj verjetno še več če je razdalja med civilno in cerkveno velika sploh zaradi semaforjev pa tko

midva z mojo v aprilu na gradu, na tobačni rabiš osebni dokument in podatke o pričah (ime , priimek in naslov) takse ni 🙂

srečno

Spoštovani!

Tudi jaz sem, kadar sem pripravljal zaročenca, svetoval vsakemu paru vsaj 2 uri razmaka med civilni in cerkveno poroko, da ni tega hitenja in da se odpravite v miru v cerkev, kjer se poročate. i.

S spoštovanjem,

Darko Ž.

Hvala vsem za odgovore, sva že uredila 🙂 Drži; takse ni več, rabiš osebne dokumente in podatke od obeh prič. Med civilno in cerkveno si bova vzela 3 ure, da bo vse v miru 🙂

New Report

Close