član Dunking Devils, ki se je v soboto poškodoval, umrl
Res ne razumem, kako je lahko vse bilo v brezhibnem stanju, če se je fant smrtno ponesrečil??
Gimnastična jama s penami je baje opremljena točno za take skoke in je bila v brezhibnem stanju. Kako torej?
Sožalje družini.
Rizična dejavnost, 14.11.2022 ob 21:15
Veš to, da je sestra Roka Petroviča (veš kdo je bil?} umrla zaradi padca pri delu na trampolinu? Na fakulteti za šport, kjer tudi pričakuješ, da se kaj takega ne more zgoditi.
Uh, tega pa nisem vedel. Bogi starši. Dva tako izjemna otroka z tako grdo usodo…
Ma daj ne bluzi. To je bila njegova služba. S tem si je služil denar. Drugače pa je bilo letos bistveno več smrtnih žrtev pri kmetijskih in gozdarskih delih kot pa pri akrobatiki. Tako, da če bi se mu to zgodilo pri spravljanju drv bi pa rekli kaj starši razmišlajo, da mora otrok to delati.
Pač kruta usoda.
Marija V, 15.11.2022 ob 07:29
Ma daj ne bluzi. To je bila njegova služba. S tem si je služil denar. Drugače pa je bilo letos bistveno več smrtnih žrtev pri kmetijskih in gozdarskih delih kot pa pri akrobatiki. Tako, da če bi se mu to zgodilo pri spravljanju drv bi pa rekli kaj starši razmišlajo, da mora otrok to delati.
Pač kruta usoda.
Pač res tragedija!
Jaz sem bila v kinu, kjer se mi to ne more zgoditi!
Popay npr, 15.11.2022 ob 10:42
ma tej trampolini so jebana stvar, če nisi stalno pri stvari… Mene je odneslo preveč na rob trampolina pred leti, ko sem salto delal in pristal med fedri ob robu trampolina, je bilo kar boleče.. No, tem fantom je pač to posel in se verjetno zavedajo nevarnosti pri tem športu..
Kok si bil star, ko si skakal?
Saj se organe kar naprej trži. Enkrat so za eno samo srce “zalaufali” Drnovškovega Falcona, s katerim se bosta zdaj furala Nataša Pic in njen Muzlar.
https://www.delo.si/novice/slovenija/s-falconom-doslej-pripeljali-dvoje-src.html