Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek član Dunking Devils, ki se je v soboto poškodoval, umrl

član Dunking Devils, ki se je v soboto poškodoval, umrl

Res ne razumem, kako je lahko vse bilo v brezhibnem stanju, če se je fant smrtno ponesrečil??

Gimnastična jama s penami je baje opremljena točno za take skoke in je bila v brezhibnem stanju. Kako torej?

https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/ljubljanska-policija-sporocila-tragicno-vest-izgubil-je-bolj-za-zivljenje/

Sožalje družini.

verjetno je pristal na glavi ali hrbetnici pod kakim nepravilnim kotom pa je bilo to usodno.. grozno!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9136, 14.11.2022 ob 18:07

verjetno je pristal na glavi ali hrbetnici pod kakim nepravilnim kotom pa je bilo to usodno.. grozno!

hrbtenica je riziko.

Veš to, da je sestra Roka Petroviča (veš kdo je bil?} umrla zaradi padca pri delu na trampolinu? Na fakulteti za šport, kjer tudi pričakuješ, da se kaj takega ne more zgoditi.

Če bi ostal doma in pomagal očetu pri zlaganju drv se mu to ne bi zgodilo.

Rizična dejavnost, 14.11.2022 ob 21:15

Veš to, da je sestra Roka Petroviča (veš kdo je bil?} umrla zaradi padca pri delu na trampolinu? Na fakulteti za šport, kjer tudi pričakuješ, da se kaj takega ne more zgoditi.

Uh, tega pa nisem vedel. Bogi starši. Dva tako izjemna otroka z tako grdo usodo…

Vesel oče, 15.11.2022 ob 03:27

Če bi ostal doma in pomagal očetu pri zlaganju drv se mu to ne bi zgodilo.

Tudi drva so lahko usodna. Poglej Julijo Adlešič in odrezano roko!

Ma daj ne bluzi. To je bila njegova služba. S tem si je služil denar. Drugače pa je bilo letos bistveno več smrtnih žrtev pri kmetijskih in gozdarskih delih kot pa pri akrobatiki. Tako, da če bi se mu to zgodilo pri spravljanju drv bi pa rekli kaj starši razmišlajo, da mora otrok to delati.

Pač kruta usoda.

Marija V, 15.11.2022 ob 07:29

Ma daj ne bluzi. To je bila njegova služba. S tem si je služil denar. Drugače pa je bilo letos bistveno več smrtnih žrtev pri kmetijskih in gozdarskih delih kot pa pri akrobatiki. Tako, da če bi se mu to zgodilo pri spravljanju drv bi pa rekli kaj starši razmišlajo, da mora otrok to delati.

Pač kruta usoda.

Pač res tragedija!

Jaz sem bila v kinu, kjer se mi to ne more zgoditi!

ma tej trampolini so jebana stvar, če nisi stalno pri stvari… Mene je odneslo preveč na rob trampolina pred leti, ko sem salto delal in pristal med fedri ob robu trampolina, je bilo kar boleče.. No, tem fantom je pač to posel in se verjetno zavedajo nevarnosti pri tem športu..

Popay npr, 15.11.2022 ob 10:42

ma tej trampolini so jebana stvar, če nisi stalno pri stvari… Mene je odneslo preveč na rob trampolina pred leti, ko sem salto delal in pristal med fedri ob robu trampolina, je bilo kar boleče.. No, tem fantom je pač to posel in se verjetno zavedajo nevarnosti pri tem športu..

Kok si bil star, ko si skakal?

Nina559, 15.11.2022 ob 08:29

Pač res tragedija!

Jaz sem bila v kinu, kjer se mi to ne more zgoditi!

Heh, v kinu ti pa lahko strop pade na glavo in po zadnjem dogodku v Supernovi, to ocitno ni tako nemogoc scenarij!

Kokoši👹👹👹👹👹👹👹, 15.11.2022 ob 10:51

Kok si bil star, ko si skakal?

4 leta

Bojda naj bi si zlomil vrat. Iskreno sožalje družini in prijateljem.

Bodimo spoštljivi. Tudi sam sem nekoč izvajal vragolije. to so zelo hitri visoki gibi. Najbolj srečen

si če živ prideš domov.

Kolega kirurg veckrat pove s kaksnimi poskodbami otrok se zaradi skakanja po trampulinu srecuje na delu. Zato moji skacejo vsak posebi nikoli skupaj.

Kaj, če je šlo za prikrit samomor kot pri Uli Kos?

Kako se ta fant piše in koliko je star, da je bil tako neumen?

Družinsko breme, 15.11.2022 ob 22:29

Kaj, če je šlo za prikrit samomor kot pri Uli Kos?

Kako se ta fant piše in koliko je star, da je bil tako neumen?

Pri deklici se je to zgodilo?

Omg!

Je nenavadno, ker nič ne piše vzrok. Pri mladih, otrocih to napišejo.

Akrobat s svojo glavo tako nima kaj počet in je vseeno, če zlomi tilnik. Bo vsaj organe dobil kaki pameten.

Kakšna ponudba, 15.11.2022 ob 22:36

Akrobat s svojo glavo tako nima kaj počet in je vseeno, če zlomi tilnik. Bo vsaj organe dobil kaki pameten.

nisi vreden/a komentarja…

Po nekaterih komentarjih tu gor je človeštvo res u k****

Saj se organe kar naprej trži. Enkrat so za eno samo srce “zalaufali” Drnovškovega Falcona, s katerim se bosta zdaj furala Nataša Pic in njen Muzlar.

https://www.delo.si/novice/slovenija/s-falconom-doslej-pripeljali-dvoje-src.html

Muzlar?

Zakaj se na fakulteti za šport ne bi moglo zgoditi?  Kdor skoči levji skok kot ona (ali kakršenkoli drug), lahko nesrečno pade in si zlomi tilnik.

To so grozne nesreče, samo kdor to počne, ve da tvega.

New Report

Close