Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Članek finance -kdo mi zna kaj o tem povedati?

Članek finance -kdo mi zna kaj o tem povedati?

http://www.finance.si/325660/Pravica-je-prasica

Septembra je izbruhnila nova ideja. Sprejet je bil zakon, po katerem lahko do konca leta vsakdo, kdor ima posojilo v tujih valutah, to v celoti poplača mimo tržnega tečaja. Franke in evre bo mogoče vrniti več kot petino ceneje, kot so na trgu. To bo seveda naredilo velike luknje v bančnih bilancah.

»Švicarskih« posojil je za dve tretjini vseh. Centralna banka pričakuje približno petinsko poplačilo, kar pomeni povpraševanje po okoli štirih milijardah frankov. To je desetina državnih deviznih rezerv.

A legjobb, hogy ezeket az információkat a magyar

Aja na Madžarskem je bil sprejet tak zakon????

Poskusi najprej tako

Že nekaj let ugotavljam, da imam sto posto disleksijo, tudi na vse težave v šoli, sem skoraj prepričana, samo nikol mi ni bla diagnosticirana:):). So bli starši zgleda zadovoljni z dejstvom, da sem bila površna, srednjo šolo izdelala nekako z dobrim prav dobrim uspehom in faks naredila pri 25 letih. Imela pa kup težav predvsem pri predmetih kot je statistika, matematika, računovodstvo, kjer je zamenjava dveh števil pomenila polom pri izpitu…

Hvala

Malenkost, rad pomagam.

New Report

Close