Najdi forum

Cleanance K

Hvala, za tako izčrpen odgovor.. sicer vem, da je pri meni krivo neravnovesje hormonov, tko da niti ne smem uporabljati kakršnihkoli hormonskih tablet..

Tudi jaz upam, da se bo stanje kmalu popravilo

Živjo!

Murada nisem nikoli uporabljala, zato nimam kaj povedat o njem. Tudi jaz sem se ogromno naučila iz izkušenj, malo pobrala od dermatologov in malo v lekarnah, veliko pa sem tudi na internetu izbrskala.

Glede alkohola v toniku: Jaz osebno ga ne bi uporabljala, mogoče le kdaj pa kdaj. Če ti pa ravno ne škoduje (se ti kaj koža lušči), pa po mojem ni take hude panike- sevda za kdaj pa kdaj.

Ne spomnim se, da bi kaj omenjala tale Clinique tonik, ga nimam. Sem pa brala na planetu lepote, da ga punce zelo hvalijo, zadeva deluje, vsebuje salicilno kislino, ki čisti pore. Tisti po številkah pa so zanesljivo alkoholni, večja št. pomeni večjo količino alkohola.
Dober je edino ta, ki ga omenjaš. Si kaj gledala na http://www.clinique.com?
Tole o toniku ti ne govorim iz svojih izkušenj, ampak sem pobrala na planet-lepote.com. Forum sem brala, nisem se pa še včlanila. Lahko pa rečem, da punce obvladajo zadevo.

Držim pesti, da ti bo Cleanance K odgovarjal! Jaz imam zdaj res lepo kožo(sem že stokrat pmenda napisala)!

lp
pika

Take zelenkaste barve je tonik… edini brez številke. Pa ni tako velika flaška…samo en je takšen, z belo piše gor MILD CLARIFYING LOTION.

Pika,

Pa sem sper pristala pri povrsnem branju. Napisala si Clinians Mojca pa Clinique. Ni cudno, da sem sem prejsnji teden podplate odrgnila.:-)

Pogledala sem clinique.com. Ma neverjetno, nikjer ni napisane sestave. Naredila sem tudi malo bolj podroben search pa trenutno kaze, da bo treba v zivo preveriti. Berem tudi planet-lepote.com (od prejsnjega cetrtka)in se mi zdi naravnost neverjetno. Tam sem pravzaprav sploh prebrala za “K” in Avene, je pa vse skupaj malo nepregledno. Sicer pa punce res obvladajo.

Sicer pa, juhu da si nasla nekaj, kar ti ustreza.:-) Zato pa toliko sprasujem in se napises ponovno se mi zdi to neke vrste spodbuda. Zdi se mi namrec, da imajo tvoji odgovori rep in glavo in da sem skorajda pri koncu iskanja “prave” kozmetike.

Aleluja, da imamo internet! Robe v lekarnah in drogerijah je namrec toliko, da mimogrede brcnes v temo.

LP

Sandra
morda bi bilo dobro, če bi poskusila s Himalajsko kristalno soljo. Sol se kupi v obliki kristalov – kamni, ki se potem v vodi raztopijo. To raztopino sem uporabljala namesto tonika. Mozolji so se mi posušili v kratkem času, novi pa niso nastajali. Tudi hrbet se mi je precej “spucal” – je bil res grozen. Prej sem uporabljala to zjutraj in zvečer – ampak mislim, da sem malce pretiravala. Zdej ko se je stanje izboljšalo bi blo najbrž dovolj samo zvečer in še to z manjšo koncentracijo soli v vodi.
Himalajsko sol lahko dobiš.. hmm… je več prodajnih mest, s precej različnimi cenami. Ne vem zdej, a so vse enako kvalitetne in res himalajske. Moja je od Tare – 6.000 za kg, v zeliščni lekarni je dala kolegica za 900g 2.500 – kakšni so pri njej rezultati ne vem, je nisem videla že lep čas, potem v Celju v centru Interspar (stojnica) prodajajo 900g za 4.500. Tak da je zdej res vprašanje kako in kaj. Aja, in ta 1 kg soli imaš za ful dolg časa… in to raztopino lahko uporabljaš tudi namesto navadne soli v kuhinji.

Barbara, bom poskusila…hvala

New Report

Close