Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Clementine

Clementine

Zanima me zakaj si se kar naenkrat prikazala v teh debatah in žališ vse tukaj gor. Saj jaz se tudi o čem ne strinjam in še kdo drug pa ne žalimo. Tukaj se vsakomu dopušča svoje mnenje in poglede na različne stvari. Res včasih prav žaljivo odgovarjaš na poste drugih.

Zato pa na tem forumu ni toliko prerekanja kot na vseh drugih.

********************************************* We all know that cats rule the world!

take osebe se enostavno ignorira in konc.

sem pač malo bolj direktna in povem dobesedno, ne zavijam v celofan… pardon!!

Malo težko si predstavljam, da bi bil tule kdo užaljen zaradi postov…? 🙂

jaz tudi… :-/ je pa res, da sem bla ostra do onega tipa, ki je opisoval, kako veselo vara ženo… :-/ če pa tega ne kapiram, kaj naj?

Mah, dej preskoči….nima veze.
Je nekdo že napisal, da bi bilo prav smešno, da kdo TUKAJ komu kaj zameri.

Vsi pač povemo kaj mislimo, kako mislimo in s čim, eni z drugi brez….-;))

Ojla,

samo enkrat ti bom repliciral……ni napisal, da “veselo” vara ženo……tu smo različni ljudje, zato ne obsojaj vsakega posebej. Če ti kaj ni všeč, ignoriraj, tako kot drugi tebe…..

Ni napisal, je pozabil…hihihi

Ne, naj bi opisoval……:))))

prav imaš , taki ljudje so tapravi ne pa hinavske intrigarske kurbe

ok, bom se držala tega, bom malo bolj v celofan ovila, če bom hotela kaj pokritizirati… a tako lahko?

glede varanja pa imam pač mnenje, da je res butasto početje, sploh pa če se še (veselo) hvališ okoli, kaj si počel…. mislim, halo! ni to brezveze??

Lahko kritiziraš, izraziš svoje nestrinjanje, celo zgražaš se lahko nad nekim početjem. Ampak vse na malo bolj kulturni ravni. Preberi si kaj ti piše pod Sex v mestu. Med drugim tudi to, da je kultura na prvem mestu.

a se res zgražaš…pa saj veš, da dedci itak radi pogledamo v tujo posteljo..khmmm……

le zakaj?!

leta letijo - iščem stevardeso

.mogoče, da vidiš, če imajo lepšo posteljnino……..

ne, ne vem zakaj! a mi ti poveš?????

New Report

Close