Clementine
??
hja, ne vem, jaz sem vročekrvna in povem kaj mislim in to tudi utemeljim, zato mogoče izgleda, kot da se jezim, penim itd…. ampak ne, meni je kul, da ljudje napišejo dobesedno kot mislijo, če znajo argumentirati…. tisti, ki ovinkarijo in pazijo na besede so v večini dosti bolj živčni in imajo težave, ker niso samozavestni. 🙂
čist na hitro sem prebral “link” ampak že ko vidim te vrstice …. pomagajte mi…bla bla bla..me vse mine! Namreč za kaj se gre?!
EN KUP JE NATEGANCIJ NA TO TEMO!
vse lepo in prav …… če vem za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da je nekdo v zosu .. mu z veseljem pomagam! Ampak v tem svetu je tolk nategancij na to temo pomoči, da verjamem samo lastnim očem in nobenemu drugemu!
Kaj pa, če osebo poznaš in ji zaupaš?
In veš, da gre preko nje v res dober namen?
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa še vedno nisi….
Po drugi strani pa – jaz dam in zaradi tega, ker sem dala (dala sem od srca), sem vesela, zadovoljna, da sem naredila nekaj lepega in dobrega….
Kaj se kasneje naredi z denarjem… Le zakaj bi bil to moj problem??
Jaz dam in to mi zadostuje, ne bom se obremenjevala še s packarijami, ki niso moje ;)))))))))))))))
Oh, sem bila danes na forumu ringa raja in mi je bilo žal, da nisem takoj nakazala. A poznaš tisti pregovor: Kdor hitro da, 2x da?
Ker je taka lepa humanitarna gesta (tole z Marcelom).
In če ti ni všeč, da darujemo, zakaj si potem tako proti? Saj ne rabiš prepričevat drugih? A potem prepričuješ samo sebe?
Milijon argumentov? Pa saj nisi povedala nič pametnega… ves čas se samo ponavljaš, da je tole nateg in kako smo vsi naivni, ker verjamemo. No, ti uporabljaš manj izbrane besede :))))))
Osmešiš????
Ker hočem nekomu pomagat?
Ampak, resnično no… upam, da te življenje ne bo preveč obrusilo. Čeprav, …. če dobro premislim, ti ne bi škodilo. Ti manjka empatije.
Ah, ne pametuj…. povedala sem ogromno argumentov, zakaj se mi tole ne zdi nikakršen “krik”…. pa zakaj bi ponavljala, itak je zbrisana tema…. zakaj le???
Ti pa delaj z denarjem kar češ, je samo tvoj, sama ga služiš… In če se ti zdi tole bolj pomembno kot kaj drugega…. ok. Ampak včasih se mi zdi, da bi naredili več dobrega, če bi kak tolar dali v azil kot pa …. no, ne bom več.
Upam, da mali lepo prestane operacijo, ostalega pa ne komentiram več in stojim za svojim mnenjem!!
Res je, denar je moj… in lahko ga v smeti vržem, če tako hočem. Lahko ga nakažem Društvu Repek za operacijo muce (ki je smao ena izmed mnogih mačk), lahko ga podarim vrtcu za zaključni izlet, lahko odnesem stare odeje in veliko vrečo bombažnih rjuh in brisač v zavetišče za male živali, lahko grem pobirat smeti v Julijce ….
Pa tebe to pravzaprav sploh ne briga, ker me ne poznaš oz. me poznaš samo toliko kolikor napišem tukaj gor :))))))))))))
Če bi rada kaj vprašala, pa kar izvoli ;))))
Kriki so pa različni, veš :)))
In ti ni prišlo na misel, da če pol Slovencev misli na Marcela, da potem nekaj že mora biti. In da ste bile samo tri (3), ki ste trdile nasprotno. Povrhu vsega pa si bilo tisto pisanje žaljivo.
Hmmm, jaz že ne bi stala za takim mnenjem. Ampak, to sem jaz, ki darujem svoj denar, čas in materialne stvari za stvari, ki meni nekaj pomenijo. Drugim pač ne!
Saj svet se vrti naprej. Če se iz tega nisi nič naučila, mi je žal zate. Vsaj bontona, recimo.
Ja, saj sem vse prebrala in te popolnoma razumem. Samo tega ne razumem, zakaj je bilo potem potrebno žaljenje in vse grde besede :((((
Beseda resnično bolj boli kot udarec s palico. Ker te boli še dolgo in si lahko na osnovi teh besed ustvariš mnenje o sebi….
Ne vem kje so prijatelji te družine, kje so sorodniki… ne vem, ker jih ne poznam. In tvoje vprašanje je bilo – verjetno – postavljeno retorično, saj menda nisi pričakovala odgovora?
Prav je, da misliš drugače! Zares! In da stojiš za svojimi načeli!
Všeč mi je to, da nisi kot ovca… samo taktika je bila pa napačna, ker so bili tvoji odgovori preveč žaljivi.
Res mi je všeč pri ljudeh, da razmišljajo s svojo glavo. Ženske imamo veliko srečo, da imamo samo eno :))))))))))))))))
Ej, Clementine, zdej ti bom pa se jest nekaj napisala…
Kitty, ki je sprozila to akcijo, je moderatorka na forumu neplodnost. Forum je delno moderiran… Izpostavlja se z imenom, priimkom in z vsemi ostalimi podatki. Mislis, da bi tvegala in prosila (pa ne prosi zase), kr tko…?
Ce te pa tolk zlo zre, kam bi/bo prisel denar, imas se vedno moznost pisat Primozu (na mail), ki je skrbnik sistema. Verjemi, da ti bo razjasnil manjkajoce podatke in prikazal malo sirso sliko.
Oladi mal, Clementine… Ostrina (veckrat tud sirina) srca se pac ne kaze v tem, da sodis in pljuvas na osnovi domnevanj…
Ce te bo zanimalo:
Primozev mail mas v nicku.