Clementine
No, tole pa imaš prav. Sem se razkurila preveč, ampak če ne bi dobila napada… se opravičujem, če sem koda preveč užalila. Ni osebno!
Je pa zame tipično, da pač vedno in res VEDNO razmislim sama in šele potem pogledam druge… Če me prepričajo v nasprotno, vedno rada priznam napako, drugače pa vztrajam, če znam argumentirat zakaj mislim drugače.
Glede vprašanja pa takole…. ni bilo ravno retorično, sem pričakovala kaj, sej tista oseba, ki je post odprla, je rekla, da družino pozna… pa so temo raje odstranili, to mi že nekaj ni jasno. Zakaj so jo zaprli? Samo zaradi mene, ker sem bila proti? In ker se je pojavilo še nekaj somišljenikov?
Veš, cela frka je v tem, da sem tip človeka, ki se mu v resnici skoraj prav vsi smilijo… vsem bi dala vse, pa če sama ne bi imela. Ampak …… !!! Ko vidim, kako nekateri to izkoriščajo in ko spoznavam svet okoli sebe, ko začenjam verjeti, da si je večina revežev sama kriva za revščino…. Postajam jezna, ker bi včasih resnično komu dala vse, ko se mi v trenutku zasmili…