Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Clinians in Scheller kozmetika

Clinians in Scheller kozmetika

Punce mene pa zanima kakšne izkušnje imate z Clinians in Scheller kozmetiko. Predvsem me zanima krema za obraz, tonik, čistilno mleko, puder.

Imam normalno kožo, ki se nagiba k suhi, je pa zelo občutljiva, zelo hitro se mi spustijo kakšni mozoljčki, rdeči flekci.

Hvala za vaša mnenja!

Uporabljam Schellerjevo kozmetiko kar precej in sem ful zadovoljna. Trenutno imam tonik iz vrtnic in kumarični gel, kupila pa sem si še grenivkin tonik, ko mi onega prvega zmanjka. Pred časom sem imela kremo za roke, tudi ok. Koruzni peeling je tudi dober. Edino, s čimer nisem bila zadovoljna, je bila krema za obraz, pa še to mislim, da sem izbrala napačno, ker imam mešano in precej nečisto kožo. Aja pa imela sem še tonik iz morske soli (se mi zdi, da je bil ta, modra steklenička), ki je brezalkoholni, mami pa ima tonik za zrelo kožo z ginsengom in zelenim čajem. Na kratko … zadovoljna uporabnica 🙂

Tudi sama že kar nekaj časa uporabljam Scheller. Sicer imam mešano kožo, tako da uporabljam grenivkin tonik (mi je zelo všeč), dnevno ananasovo kremo in nočno kremo iz pomarančnih cvetov. Zadovoljna sem tudi s ceno.

Meni je všeč čistilni mineralni gel z morskimi algami od Schellerja, od Cliniansa pa trenutno uporabljam kremo Attiva Idratante (z izvlečkom jabolka) – je bolj v obliki gela, za mastno, mešano kožo, in je tudi super! Zadovoljna z obojim!

Jay od Schellerja uporabljam grenivkin tonik, kumarično čistilno mleko in piling za obraz in sem z vsem zelo zadovoljna. Edino ananasova krema mi ne odgovarja. Imam pa kar precej mastno kožo. Skratka, priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close