Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Človek ne jezi se

Človek ne jezi se

Mene zanima, kakšno je vaše mnenje o novi nedeljski oddaji na TV SLO. Meni se zdi brezveze. Kaj pa vam?

traparija! Škoda, da za takele oddaje plačujem naročnino

Brezveze se strinjam

A je na TV Slo sploh kaj o.k.? Vse skup je eno vlko sranje!

Torej predlagam , da spet podražijo TV naročnino in potem bo ….. še večje sranje.

To pa se ne strinjam, da je vse na Slo “sranje” – imajo veliko zanimivih in poučnih dokumentarcev, pogovornih oddaj, kulturnih (koncerti, oddaje o knjigah, Opus, Osmi dan itd.), oddaj o zdravju, dobre filme npr. ob sredah, pa še kdaj, kvalitetne nadaljevanke vsaj občasno, vsekakor kvalitetnejše risanke kot tisto nasilje na POP itd. (razni Pokemoni, Dragon Balls,…) – medtem ko je na Slo recimo večno priljubljena Čebelica Maja, pa pred kratkim je bila prečudovita risanka Sneženi mož, česar na drugih programih ne vidiš. Sama bi prej rekla, da je sranje npr. POP in A Kanal, še posebej čez dan, ko več ur zaporedoma vrtijo razne telenovele – odvisno pa je seveda, kaj te zanima – če se ti zdijo npr. naravoslovni, medicinski itd. dokumentarci ter kulturne oddaje in debate na razne teme sranje, potem je TVSlo zate najbrž res sranje, s čimer se pač sama nikakor ne bi mogla strinjat, pa tudi, zadnje čase se še izboljšuje program. Seveda pa vam ni treba pred TV (Slo) sedeti ravno v nedeljo zvečer – takrat se pa strinjam, da je brezvezen program, zato ga takrat pač ne gledam, ne bi pa tega posploševala na celotno TvSlo. Vzamimo primer, ki ga imam ravno pri roki (tedenski tv spored): v nedeljo zvečer je bil na Slo1 film Živjo, mama, ocenjen s petimi zvezdicami, režiserja Briana de Palme, igral je med drugim De Niro, medtem ko je na PopTv bil Butec in butec. Zdaj pa oceni, kaj je večje sranje, in kateri program bolj pripomore k poneumljanju ljudi. Ali npr. v ponedeljek popoldne: na Slo smo lahko videli briljanten dokumentarec Skrivnost genialnosti, medtem ko so istočasno tako na PopTV kot na Kanalu A vrteli telenovele. Pa da ne pozabimo na Ricki Lake in Jerryja Springerja… A kot pravim, kaj je komu bolj všeč, je pač odvisno od okusa.

Jaz sem to oddajo malce gledala in res mi ni bila usec, tako kot Mario ne in se veliko slovenskih oddaj ( prav tako kot so cisto mimo bile Zmenkarije in Mladoporocenci, ki jih bodo spet vrteli). Drugace pa je na slo1 se vedno najbolje gledati Dnevnik, Odmeve in taksne oddaje. Pa prav zares je tudi to, da na A kanalu ni ponavadi nic posebnega. Cez dan ameriske in mehiske zajfnice, ricki in jerry ( vsaj mislim), ucasih je zvecer kaksen zabaven film.
Tako da kar se tice dokumentarcev ( o zivalih in reziserjih, ki jih zdaj vrtijo), je SLO 1 se vedno najboljsa.

Maja, delno tvoje ugotovitve držijo, vendar te Pop TV in A kanal ne silita v plačevanje naročnine, tako da me en k**c briga kakšen program imajo. TV Slo pa od mene potegne vsak mesec dva jurja, za nekaj kar ni vredno 100 SIT.

Na TV Slovenija je dobro samo tisto,kar ne naredijo sami.

New Report

Close