Človek se res lahko samo še smeje
Mogoče je to zarad prostestov, da bojo kazni še za kričanje pisali ne sam za maske pa zbiranje.
Al pa če boš nekaj dejal kar jim ne bo všeč se bo fičfiričipič kar spomnil da si pa kričal in boš kar kazen dobil.
Dobr da je zima pa vrabcev ni tok da bi vidl kaj se dogaja ljudem, ker če bi vedl bi verjetno od smeha kar padal po tleh ker ne bi mogl več mahat s krili.
Zakaj ste nesramni do Ludija?
Ni prav.
Hvala bogu da se smeje, smeh je pol zdravja. Človek je brez lastine, brez službe, brez evra v žepu evo pa se smeje. Vi pa jamrate pri polnih mizah!
Ne, ker sem na suhem. Ozemljit se pojdi, zresni se ne verjemi več vseh bedarij pa si lahko moj prijatelj.
[/quote]
Živjo. Včeraj si lepilo da je šla avstrijska policija na stran protesnitkov. Ravno zdajle po tv poslišam direktoraj policije ki se smeja you tube posnetu in izjvae poicistov ki so bili v tistem sprevodu. Za crknit smešn
Torej ti potem praviš, da je policija prestopila na stran protesnitkov?
To si rekel a ne?
Seveda si….
Živjo. Včeraj si lepilo da je šla avstrijska policija na stran protesnitkov. Ravno zdajle po tv poslišam direktoraj policije ki se smeja you tube posnetu in izjvae poicistov ki so bili v tistem sprevodu. Za crknit smešn
To si rekel a ne?
Seveda si….
[/quote]
Mislš da sm tko obrisan a kva?
Jst sm delil posnetek. Na posnetku se kaže kako zraven šetajo in za kak trenutek naj bo to njihova lastna izbira ali pa na komando so se sprehodili skupaj z ljudmi. Drugač si pa napačnega našel, če misliš, da bi jst v to verjel, da so se teli kapsi čemu odpovedal ali pa svojim službam.
Edin posnetek ki bi me za kaj takega prepričal bi bil da se do gat slečejo pa uniforme tam sred mesta zažgejo.
Drugače pa lahk pet čelad dajo dol nč ne pomaga za moje pojme ne.
To si rekel a ne?
Seveda si….
[/quote]
Alo jodlaru…
‼️🇦🇹 POLIZEI KAPITULIERT
UND MARSCHIERT MIT DEM VOLK MIT 🇦🇹‼️
🕊 TEILEN 🕊 TEILEN 🕊TEILEN
so oft es geht.‼️
🇦🇹
https://www.facebook.com/gustirnagusti/videos/3803027556406939
Istočasno je bil protest v Berlinu..
Corona Demo Berlin 31.01.2021
Solidarität mit Wien
Merkel muss weg Motto
https://www.facebook.com/gustirnagusti/videos/3803029793073382
Človek nehaj ker se smešiš no, pa to ni bilo res. Nihče ni skidal čelade in v podporo protestnikov maširal. Alo kret.en, to ste vi naumili. Kva vam je.
Pokaži mi to v avstrijskih medijih kje ti to piše. Celo policaji so morali danes na tv dat uradno izjavo, ker ste tolk naumili. Smejali so se kako ste lahko iz čisto navadnega postopka naredili tako sr.anje. Nihče dragi moj Darwinček ni maširal v podporo s tabo, nihče. Najmanj policaji. Pa saj niste več normalni. Vi vidite nekaj kar ne obstaja. In potem dajete na te svoje youtube kanale in vi o tem kar razpravljate kot da je zdravo za gotovo. Ni to normalno
Človek nehaj ker se smešiš no, pa to ni bilo res. Nihče ni skidal čelade in v podporo protestnikov maširal. Alo kret.en, to ste vi naumili. Kva vam je.
Pokaži mi to v avstrijskih medijih kje ti to piše. Celo policaji so morali danes na tv dat uradno izjavo, ker ste tolk naumili. Smejali so se kako ste lahko iz čisto navadnega postopka naredili tako sr.anje. Nihče dragi moj Darwinček ni maširal v podporo s tabo, nihče. Najmanj policaji. Pa saj niste več normalni. Vi vidite nekaj kar ne obstaja. In potem dajete na te svoje youtube kanale in vi o tem kar razpravljate kot da je zdravo za gotovo. Ni to normalno
[/quote]
hahaha ti si šele pajo patak dokler tebi tvoji ljubljeni mediji ne rečejo da je tako potem ni hahahaahahahahahahahahahahahaahah
Ti še sonca pa oblakov ne bi vidu če ti ne bi mediji povedal da je HAHAHAAHA
Z mano si tud ne dopisuješ tu na forumu
Nek na protestu ti pokaže kako kapsi burajo folk z vsem skor kar majo drugje pa kacige dajo dol pa betico na open in nezaščiteno in se lepo šetajo s folkam. ne ni res dokler Vagabund to na medijih ne vid da je tko. Pa tud če bi bil isti posnetek prej pa ne.
jao jao
Pa sej sm ti že prej odgovoru da itak vem da niso kapsi kr odrekl se vsemu tam ampak šetkal pa so mal drugač ane. In zdej če se morajo vrhovni vodjenekj buntati da majo še vedno nadzor da nau folk kot ti mislu da je že anarhija pa da vas potrdijo je čist smiselnmo a ni ?
Hahahahah dokler mediji ne povedo kera burleska
A mene so omenl kej da se ti režim nazaj za vse dni heheheeh