človek z občutkom krivde?
Vprašanje za moške.Ste z žensko,ki ji zatrjujete da jo imate radi.Mimogrede pa se ne morete odreči tudi drugih žensk posledično pride s tisto,ki ji zatrjujete ljubezen seveda do kregarij,laži in prekrivanj, skrivanjem telefonskih klicev in sms-ov.Nebom spraševala zakaj je nekdo takšen zanima me le to ali vam je po razhodu z žensko ki ste jo tako močno imeli radi sploh kaj žal?Ali samo nadaljujete zvezo nekje drugje?To vprašanje velja za tiste,ki ste v takšni situaciji.
Sicer nisem v takšni situaciji, a vseeno dvomim, da je takšnemu moškemu kaj žal. Je prej v njem veliko jeze in razočaranja, ker se mu življenje ni obneslo po njegovih načrtih in pričakovanjih, da bo ta ženska, ki jo ima tako “zelo rad”, tolerirala in bo bila dovolj neumna, da ga ne bi razkrinkala.
Ljubezen moškega obstaja le tako dolgo, dokler je on zadovoljen in se ženska obnaša po njegovih pričakovanjih.
Če ima moški žensko res tako močno rad, si ne išče druge. Če jo ima čist malo rad in si zraven še i šče druge, pa mu tudi ni kaj preveč žal, saj ga že druga tolaži.
Jaz definitvno nisem iskal… 20let
Jaz definitvno nisem iskal… 20let[/quote]
Hudič je le, ko ženska tega ne razume…
lahko v lepinji s čebulo, ajvarjem, zenfom … ješ samo pleskavico ali pa samo čevape.
Je pa ni sile, ki bi ti preprečila, da ne daš v lepinjo pol pleskavice in pol porcije čevapov ☺
če le razumeš, kdo je lepinja ☺
Forum je zaprt za komentiranje.